Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van ilyen rét/kert, ahol ennyi sok virág van egymás hegyén-hátán?
Szerintem esküvői fotózáshoz a legeslegszebb tavasszal/nyáron a Vácrátóti Arborétum:
"A 28 hektáros arborétum természetvédelmi terület. Itt látható az ország legnagyobb élőnövény-gyűjteménye, többek között tiszafák, juharfélék, ritka fenyőfélék vagy mocsári ciprus. Az üvegházakban kávécserje, kakaófa, trópusi orchideák láthatóak."
[link] ez a honlapjuk
ezek pedik képek: (sajnos csak őszieket találtamhttp, de tavasszal ha lehet, még ennél is gyönyörűbb, minden csupa-csupa különleges és gyönyörű virág:)
ÁÁÁ találtam nyári képeket:D (sajnos nem a virágos részén fényképezték, de ha találok arról is képet, belinkelem:):
Találtam egy virágosat: [link]
Sajnos arról a részéről nem találok neked képet, ami a kednevcem: Nem messze a bejárattól van egy HATALMAS rész ami tele van hihetetlen színű virágokkal (tulipánok, és még egy csomó más fajta, aminek nem tudom a nevét:D), elképesztően szép, de amúgy az egész botanikus kert az:)
Ha nekem lesz esküvőm, tuti, hogy itt lesz a fotózás:D
Remélem segítettem:)
NAGYON KÖSZÖNÖM NEKTEK! :)
Bocs a késői válaszért, nem volt netem.
03:30-as vagyok (az arborétum-megszállottXD)
Sikerült választani helyet? A botanikus kerthez mit szólsz?:D
Szia! :)
NAGYON-NAGYON tetszik!! Valószínű ezt választjuk majd, de még azért nyitva tartjuk a kaput más helyek felé is, mert érdekel más virágos hely is. Igaz, ez nem csak virágos, de nagyon gyönyörű. Sajnos a honlapjuk megszűnt vagy elköltözött, de nem találtam meg goggle-el sem, de később még rákeresek.
Egyébként az esküvő csak jövőre lesz, úgyhogy addig még sok víz lefolyik a Dunán, de csak mostanában van több időm ilyesmikhez, mert most kevesebb a munkám, mint máskor, de pár hét múlva úgyis annyi dolgom lesz megint, hogy nem tudok majd foglalkozni vle. Ezért vetettem most bele magam.
Köszönöjük az ötletet! :)
Örülök, hogy segíthettem:D
Amúgy ez a honlapjuk, nekem behozza (Firefox böngészőm van): [link]
Sok boldogságot! :)
Szia!
Köszönjük szépen! :)
Hát nekem sem a Chrome, sem a Firefox, sem az Opera nem nyitja meg a honlapjukat. Párom megnézte a munkahelyén, hátha itt van valami hiba a géppel, de ott sem jött be.
Na mindegy, majd megnézzük valahogy. :)
Köszi szépen a segítségedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!