Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én innen rendeltem a menyasszonyi ruhámat, de az alkalmiak közül, fehér színben. (Mert így csak 40 ezer volt, nem 60.) Meg akartam mutatni, hogy melyik volt, de már nem találom. :(
Az az igazság, hogy ők fénykép és méretek alapján varrnak, nekem pl. elfelejtették megnézni a hátulját, és fűzősre csinálták, pedig nyitott hátú volt. Meg a fazonja a dekoltázsánál kicsit más lett, de mindegy.
Egyébként gyönyörűre sikerült, közönségsikert arattam vele, de kicsit dolgoztam azért még rajta. Pl. vagy 20 cm-t kellett levágnom az aljából, és a nyakpántját egy picit beljebb kellett venni.
Azért én összességében elégedett vagyok velük, de kell egy kis kompromisszumkészség is. :)
Itt a kép, amit még anno május környékén elmentettem:
Igaz szalagavató, de én ebayről rendeltem magamnak ruhát..
Szállítással együtt volt 30 000 ft körül, és a varrónő 5000--ért rám alakította.. :) Szerintem itt is érdemes megnézni, vannak gyönyörűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!