Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnők, menyasszonyok, szeretnétek feleségek lenni?
..embere válogatja, személyiség kérdése...
Én már voltam férjnél anno, a mostani párommal nem vagyunk összeházasodva. Túl már egy esküvőn nem érzzük lényegesnek, már nem övezi édes kis misztikum az eseményt, az előkészületeket..
Ettől függetlenül a külvilág felé férjemként, ő meg feleségemként mutat be, hosszas lenne magyarázkodni:) A párom szótól viszont áll a szőr a hátunkon.
Igen
Egy menyasszony
A menyasszonság(gyűrűtől az oltárig) átmeneti állapot. Szeretném véglegesíteni a kapcsolatunkat. Ásó kapa nagyharang válasszon el minket! Igazából még ez utóbbit is korainak tartom.
Szia!
Az első válaszoló tökéletesen megfogalmazta: édes misztikum. Szerintem egy szerelmes nőnek a legnagyobb ajándék, ha a kedvesét hivatalosan is a párjának tudhatja. Én már nagyon szeretnék menyasszonnyá, feleséggé avanzsálni, és gyakran folytatok véres harcokat magammal, hogy ne célozgassak annyit...
Azt nem írtad, mennyi ideje éltek együtt, és kérte meg a kezed.
De a lényeg, hogy ne adjatok akár a család, akár mások sürgetésére. Ha mindketten úgy érzitek; itt az ideje, akkor jöhet a szervezkedés. De irigy vagyok :-))
Üdv.
Kedves 13:03! Én sem gondolom úgy, hogy a házasságlevéltől jobb lesz!
Lányok, köszönöm a válaszokat, jó érzés, hogy sokan így gondoljátok.
Hát, nem vagyok mai csirke, közelebb a 30hoz, mint 20hoz, 3 éve vagyunk együtt. Eddig tényleg nem izgatott a házasság gondolata, de mostanában a páromról is úgy mesélek, hogy "a férjem...öööö a párom". Szóval nem az a lényeg, hogy férjes asszony legyek, hanem hogy a párom felesége:)
Köszönöm a válaszokat!
Szia,
embere válogatja. Tíz éve vagyunk együtt, ebből 6 éve vagyok a menyasszonya (akkor kérte meg a kezemet, volt eljegyzés is kettesben). És nekünk jó így, nem akarunk rajta változtatni. Nem érzem átmenetinek, bár a halál szempontjából az egész élet egy nagy átmenet. :)
Meg aztán szeretem azt gondolni, hogy minket nem egy papír tart össze, hanem a szerelem. :) Együtt élünk szinte 9 éve. Nem attól vállal fel mindenki előtt, hogy van róla egy papír. Ez a jogi formája, ami valóban sok dolgot megkönnyít. De az érzéseken nem változtat.
28/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!