Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe került az esküvőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe került az esküvőtök mindennel együtt?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 19:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Volt vőfély is zenekar is kaját is hozták, ami megmaradt visszavitték nem kellett kifizetni csak ami fogyott italban is, na és falun lakunk itt minden olcsóbb sztem.
2011. okt. 13. 20:49
 12/22 anonim ***** válasza:
Én is most kértem árajánlatot. Nálunk 8900Ft csak a kaja, uh. Budapesten szerintem ez egyáltalán nem sok. Én rengeteg helyről kértem árajánlatot és mindenhol ilyen árakat mondtak. Nekünk mindennel együtt lesz kb. 2.000.000Ft 70 főre, de a vicc az, hogy nem lesz semmi olyan nagy durranás. A ruha, gyűrűk meg a fotós drága volt nagyon. A zenekar nem olyan drága. Az italcsomag az étteremben szintén drága sajnos.
2011. okt. 13. 21:10
 13/22 anonim ***** válasza:

1. vagyok. az vicc, hogy vihetünk be bort, pálinkát és sütit :( a terembérlés benne van az árban.

és semmi extra nincs a menüben:

pezsgő (welcome drink) 150 Ft.

leves (4személyes tálakon a külön zöldség hús és töltelék) 1350 Ft

sültes tál: 3900/fő (ebben: rántott karaj, gomba és sajt, sült csirke vegyes körettel és két féle savanyú, most nem részletezem, ebből mi mennyi)

szaftos tál: lecsós zöldborsós sertés pöri nokedlivel: 1100 Ft

töltött káposzta: 1200 FT!!!!!!!!!!!!!!

ez így 7700 Ft/ fő. de nem tudom, mennyire jönne ki 4 személyes tálakra. ezen kívül a pia, süti, pincérek: 1000/fő/óra :( 3 pincér kell

szállás: 2500/fő/éjszaka és ez már 1100 Ft kedvezménnyel :(

szerintem ez így durva. De nem érem el telefonon. Borsodban lesz a lagzi, és azért szerettük volna ezt, mert itt egyben lenne panzió a bp.-i vendégeknek, lagzi és vacsi. Van tó szép parttal és fűzfával, egy gyönyörű hely egy nagyon szép borvidék közepén. Nagyon szép lenne :( de ennyit nem tudunk kifizetni:=( van más lehetőség is, de az nekem nem tetszene :( de lehet, az lesz :(

2011. okt. 13. 21:24
 14/22 anonim ***** válasza:

2 vagyok! első!

nem kell mindenkire mindent rendelni! mi a húsoknál, köreteknél mindenhol 50 fővel számoltunk, és még így is sok maradt!!!! egyedül a leves kell mindenkinek, a t

2011. okt. 13. 22:03
 15/22 anonim ***** válasza:
51%

elküldtem véletlen...

szóval: egyedül leves kell mindenkire.

ha a többit csak a vendégek számának felével szorzod, máris majdnem felére csökken az összeg. :) ne ess kétségbe, kreatívnak kell lenni :)

2011. okt. 13. 22:04
 16/22 anonim ***** válasza:
90-en voltunk. Nem érte el az 1 milliót, de közel volt. Kb 900 ezer Ft. (6 évvel ezelőtt.)
2011. okt. 14. 00:38
 17/22 anonim ***** válasza:
50en leszünk és nagyjából 800ezer lesz a végösszeg mindennel együtt!A kaja nálunk 6000Ft/fő lesz és italt mi visszük!
2011. okt. 14. 07:40
 18/22 anonim ***** válasza:

80 fő lesz. És 1 millióból kijövünk.

Vőfély rokon lesz, a zenekar tagjai pedig jó barátaink így ők is ingyen lesznek.

Távoli rokonok/barátok elszállásolása már megvan oldva, ahol lakunk a barátaink "befogadják" őket.

Az étel 5000Ft/fő lesz. Italból rendeltünk párat, de a nagyobb részét mi visszük.

2011. okt. 14. 09:45
 19/22 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Mi is úgy gondoltuk, hogy nem kell mindenből mindent és nem is fog mindenki mindenből enni, de 80 főre elég mondjuk 60 főre rendelni, vagy 70 főnél 50-re? plusz a megmaradt húsokat vasárnap felszolgálják az ottalvó vendégeknek. Ezért vagyok bajba. Még nem volt esküvőm :D remélem több nem is lesz :D és mi van, ha mégis kevés lesz a cucc? akkor mit csinálok? ilyen volt valakivel?
2011. okt. 14. 10:34
 20/22 anonim ***** válasza:
200.000.-Ft volt :)
2011. okt. 14. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!