Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen legyen a menyasszonyi ruhám? 164cm 67kg és 18 éves vagyok!
itt láttam egy előző kérdésben, a lánynak is van kb 10kg túlsúlya, és szerintem nagyon jól áll neki!
Ez neked túlsúly???? Jesszus :S Ez a nő lefogy 10 kilót és meghal, vagy leaglábbis csúnya csontzsák lesz -.-
Kérdező: én 150 centi vagyok és csakazértis nagy tüllszoknyás ruhában fogok esküdni, mert szerintem az összes többinek max 10%-a szép (kivéve az empire, az is nagyon tetszik még), de persze ez csak az én ízlésem.
Mindenesetre úgy vagyok vele, hogy bármit, csak A vonalút ne. Az már majdhogynem tömeg ruha, mint a linkelt képen is, ahol a menyasszony állítólag 10 kilóval több a "kelleténél".
Szerintem is az lenne a legjobb, ha bemennél a szalonba, először felpróbálsz mindenféle fazont és utána amelyik a legjobban bejött, abban a fazonban nézelődsz tovább.Már csak azért is, mert kilók és centik nem mutatják meg, hogy milyen a testalkatod.
00,04nek!
írta a csaj, hogy 160 cm és 70kg, ezért írtam a plusz 10kg-ot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!