Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok olcsón karikagyűrűt venni?
sima fehér karika, semmi extra.
egy előző kérdésemre azt írták, tuti találok 50ért ilyen semmi extrát, de hol? egyetlen egy helyen sem találtam 75-80E Ft alatt, és sajnos nekem ez nagyon sok:(
Alul részletezi, hogy mekkora szélesség sacc mennyi, igaz 9990ft-s árral van számolva még, ha átlagos ujjra számoljuk 4mm széles 5g súlyú 55ezer forint...
ezt találtam még. Sok sikert
Csináltatni sokkal olcsóbb mint megvenni.
Mi anno vettünk aranyat a zálogházba és abból csináltattunk gyűrűt, fehér és sárga arany kombinálva, párba arannyal együtt 40000-ből kihoztuk!!
Pécs melletti vagyok. igen, én is azon gondolkodtam, hogy veszek aranyat és úgy csináltatom!
csak azt nem tudom, hogy kb. hány gr-os valamit kell vennem ahhoz, hogy kijöjjön egy 5mm széles gyűrűpár?
ahogy számoltam, kb. 5gr lenne a két gyűrű, de úgy tudom, veszteséggel dolgoznak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!