Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hol tudok olcsón karikagyűrűt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudok olcsón karikagyűrűt venni?

Figyelt kérdés

sima fehér karika, semmi extra.

egy előző kérdésemre azt írták, tuti találok 50ért ilyen semmi extrát, de hol? egyetlen egy helyen sem találtam 75-80E Ft alatt, és sajnos nekem ez nagyon sok:(

2011. okt. 7. 18:38
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
ezek ezüstök, és mint mondtam, az már van, nagyon könnyen sérül:(
2011. okt. 8. 11:52
 22/29 anonim ***** válasza:

[link]

Alul részletezi, hogy mekkora szélesség sacc mennyi, igaz 9990ft-s árral van számolva még, ha átlagos ujjra számoljuk 4mm széles 5g súlyú 55ezer forint...

ezt találtam még. Sok sikert

2011. okt. 8. 12:24
 23/29 anonim ***** válasza:

Csináltatni sokkal olcsóbb mint megvenni.

Mi anno vettünk aranyat a zálogházba és abból csináltattunk gyűrűt, fehér és sárga arany kombinálva, párba arannyal együtt 40000-ből kihoztuk!!

2011. okt. 8. 12:29
 24/29 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2011. okt. 8. 17:26
 25/29 A kérdező kommentje:

Pécs melletti vagyok. igen, én is azon gondolkodtam, hogy veszek aranyat és úgy csináltatom!

csak azt nem tudom, hogy kb. hány gr-os valamit kell vennem ahhoz, hogy kijöjjön egy 5mm széles gyűrűpár?

ahogy számoltam, kb. 5gr lenne a két gyűrű, de úgy tudom, veszteséggel dolgoznak...

2011. okt. 8. 21:22
 26/29 anonim ***** válasza:
Kiszámolja az ékszerész hány g arany kell.
2011. okt. 8. 21:23
 27/29 anonim ***** válasza:
Na pont ezért kérdeztem hogy hol laksz. Mert mi áprilisban Siklóson vettük a mienket a Zilai ékszer és zálogházban. Nagyon szép új gyűrűk vannak és nem darabra árulják hanem grammra, és egy párt 57000 Ft ért vettünk. Volt minden árkategóriából sok választék. Mi megtehettük volna hogy drágábbat veszünk de ez tetszett. Harkány és Siklós más ékszerészeit is végig jártuk de ott is darabra ment és méregdrágák. Érdemes elmennetek ide mert normális árak vannak és jó választék.
2011. okt. 9. 10:07
 28/29 A kérdező kommentje:
köszi!
2011. okt. 9. 10:16
 29/29 anonim válasza:
nézd meg az e-bayen!!
2011. okt. 14. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!