Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két kérdésem is lenne: anyakönyvvezetö eljön-e házhoz? Hol tudnánk párban arany karikagyürüt venni olcsón?
Anyukám ingyen megy ha megkérik különösebb indok sem
kell hozzá.
Nem mindegyik anyakönyvvez. megy ki. Aki igen, az pénzért, az is változó. Meg kell kérdezni.
Viszont: netről, fotó alapján ne vásároljatok, akkor se, ha olcsó... én kinéztem pár gyűrűt, csodaszépek voltak (remek képszerkesztő programok vannak manapság), szerencsére elmentünk felpróbálni őket... iszonyú csúnyák voltak, forultunk is ki azzal a lendülettel...
Sima arany karika legszebb és legolcsóbb az Orexben. Kb. 20 ezer Ft darabja, mérettől és vastagságtól függően, nekünk viszonylag vastag van, az került ennyibe. A vékonyabb 17 körül volt. Ezek októberi árak, de nem hinném, hogy jelentős az eltérés.
Legalább a párod nézze meg élőben.
Általában a városokban fizetni kell az anyakönyvvezetőért, hogy kijöjjön a helyszínre.
Hallottam olyan budapesti kerületet ahol 90.000Ft-ért megy ki. Ezért sokan kérnek szertartásvezető t. A pár az esküvő hetében bemegy a hivatalba a tanúkkal.Ott az anyakönyvvezető hivatalosan megköti a házasságot, míg Az esküvő napján pedig a vendégseregnek a szertartásvezető levezeti az esküvőt. A szertartásvezető rugalmasabb: saját szöveget lehet vele iratni, és különlegesebbé lehet vele tenni az esküvőt.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!