Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok olcsón karikagyűrűt venni?
sima fehér karika, semmi extra.
egy előző kérdésemre azt írták, tuti találok 50ért ilyen semmi extrát, de hol? egyetlen egy helyen sem találtam 75-80E Ft alatt, és sajnos nekem ez nagyon sok:(
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:03
az első link 9K
a gyönyörűségeknek meg db-ja kerül ennyibe...
nem kötözködni akarok, csak rámutatni, hogy nincs annyiért ....:S
sajnos nincs arany, amit bele lehetne tenni
ezüstünk van most, 1,5 hónapja hordjuk, iszonyatosan karcos...:(
zálogházban fogok nézni, csak most itt volt időm a gép előtt, és ledöbbentem, hogy nem találok... :(
Szia mi most fogunk házasodni, és mi is fehér aranyat választottunk. nem tudom elhinni, hogy minöségi szép gyürüt lehet ennyi pénzért kapni. ez az ár egy rosszminöségü gyürü ára. ezért olyat kaptok ami egy erösebb kézszorításra eltörik, 1 év múlva már annyira karcos, mint anyám 35 éves gyürüje.
Nekem ha nem lenne annyi pénzem, hogy minöségit vegyünk akkor ezüstöt vennék. Ezüst olcsobb és ennyi pénzért szebbet kaptok.
sajnos sok helyen csak 1db-ra vonatkozik, mivel méret szerint változik az ár.
pl. ami nekem tetszik, abból a 48as 22E, de az 56+62es, ami nekünk kéne, már 60egynéhányra jön ki....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!