Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hol tudok olcsón karikagyűrűt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudok olcsón karikagyűrűt venni?

Figyelt kérdés

sima fehér karika, semmi extra.

egy előző kérdésemre azt írták, tuti találok 50ért ilyen semmi extrát, de hol? egyetlen egy helyen sem találtam 75-80E Ft alatt, és sajnos nekem ez nagyon sok:(

2011. okt. 7. 18:38
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem is keress olyan ékszerboltokat amik el vannak dugva valami kis utcában, nem plázákban vagy ilyen helyeken vannak. Esetle én megfontolnám az ezüstöt is, mert én is egyre inkább hajlok rá, senki nem tudja, h az most arany, v ezüst, és ha szép, miért ne? MAx gyűjtötök még és később kicserélitek az álomgyűrűre! Szerintem már túlzásba esnek az ékszerészek mondván úgyis megveszik a pancserek! Hát én már csak azért sem akarok ennyt kiadni érte, inkább menjen a pénz a nászútba! De ez csak egy tipp.
2011. okt. 7. 19:08
 12/29 A kérdező kommentje:
19,01! igen, ezt én is néztem, de itt a mért fontos, 56-62es pár már 62E úgy emlékszem, a simából!
2011. okt. 7. 19:15
 13/29 A kérdező kommentje:

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:03

az első link 9K

a gyönyörűségeknek meg db-ja kerül ennyibe...

nem kötözködni akarok, csak rámutatni, hogy nincs annyiért ....:S

2011. okt. 7. 19:17
 14/29 A kérdező kommentje:

sajnos nincs arany, amit bele lehetne tenni

ezüstünk van most, 1,5 hónapja hordjuk, iszonyatosan karcos...:(

zálogházban fogok nézni, csak most itt volt időm a gép előtt, és ledöbbentem, hogy nem találok... :(

2011. okt. 7. 19:18
 15/29 anonim ***** válasza:

Szia mi most fogunk házasodni, és mi is fehér aranyat választottunk. nem tudom elhinni, hogy minöségi szép gyürüt lehet ennyi pénzért kapni. ez az ár egy rosszminöségü gyürü ára. ezért olyat kaptok ami egy erösebb kézszorításra eltörik, 1 év múlva már annyira karcos, mint anyám 35 éves gyürüje.

Nekem ha nem lenne annyi pénzem, hogy minöségit vegyünk akkor ezüstöt vennék. Ezüst olcsobb és ennyi pénzért szebbet kaptok.

2011. okt. 7. 19:28
 16/29 anonim ***** válasza:
2011. okt. 7. 20:10
 17/29 anonim ***** válasza:
Ezt most nem értem: ezek a bődületes összegek a pár árát jelzik nem? Vagy csak egy gyűrűt annak nincs értelme csak azért kérdem...
2011. okt. 7. 20:16
 18/29 A kérdező kommentje:

sajnos sok helyen csak 1db-ra vonatkozik, mivel méret szerint változik az ár.

pl. ami nekem tetszik, abból a 48as 22E, de az 56+62es, ami nekünk kéne, már 60egynéhányra jön ki....

2011. okt. 7. 20:22
 19/29 anonim ***** válasza:
Ahaaaa, értem a problémádat! ez így elég gáz, mert gondolom, mindenhol a legolcsóbbat írják ki :/
2011. okt. 7. 20:32
 20/29 anonim ***** válasza:
2011. okt. 8. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!