Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31/45 anonim válasza:
a hatodikban olyan elegáns, csinos vagy!sokkal szebb mint azok a csipkések, pedig nekem tetszenek a csipkés mennyasszonyi ruhák, de ezek nem:(
32/45 anonim válasza:
Nekem ahová többet linkeltél, a legutolsó tetszik rajtad, a válpántos. Megdöbbentően vékony vagy abban a ruhában a többihez képest.
33/45 anonim válasza:
34/45 A kérdező kommentje:
:)) Az a ruha túl egyszerű szerintem, amúgy az 40ezerbe került és már rengeteg emberen volt, mivel nem menyasszonyi, hanem szalagavatós ruci :) és méretben az volt a jó!Amit választottam, az egy számmal legalább nagyobb volt hozzám képest!az utolsót itt a gyk-n már egy kérdésben kitettem, ott mindenki lefikázta :D szal itt kiigazodni az embereken, én bízom magamban, édesanyámban, aki mikor felvettem a választott ruhám, elsírta magát!Ennél több nem kellett nekem :) amúgy a legkényelmesebb az volt, a többiben kb lépni alig lehetett pláne levegőhöz jutni, egy szép míderrel alatta meg szerintem tökéletesen kihozza az alakom, kivi leszek majd akkro mit írnak róla itt gyk-n :)))) amúgy köszi a kommenteket!syasztok
2011. okt. 8. 19:44
35/45 A kérdező kommentje:
Ja, az árak lemaradtak, amit választottam, az 75ezer forint, ami az kérdésben a második az 95 ezer forint, a kommentben az első ruha 100ezer forint, második,m 95ezer, harmadik 95ezer, negyedik a választottam 75ezer, ötödik 120ezer forint, hatodik 40ezer eladási ár, és ebbe csak a menya ruha van benne, a többit külön kellett volna kölcsönözni, a drágábbakba minden benne van. hetedik pedig 85ezer.
2011. okt. 8. 19:50
36/45 anonim válasza:
Szerintem az 5. és a 6. fantasztikusan áll, de látom már választottál:-) Az a lényeg, hogy neked tetsszen és kényelmesen tudj benne mozogni!
Sok boldogságot!!:-)
38/45 anonim válasza:
Szerintem mindkettő gyönyörű :D Azt válaszd amelyik neked tetszik. :) [én nem tudok választani]
40/45 anonim válasza:
Off: mikor lesz az esküvőtök?? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!