Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Melyik ruha a szebb szerinted?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik ruha a szebb szerinted?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. okt. 5. 17:01
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
Második.
2011. okt. 5. 17:08
 12/45 anonim ***** válasza:
100%

A másodiknak szép a felső része,de valahogy nem passzol az alsó résszel,és a hátulja sem szép,az első pedig azért nem tetszik,mert túl olcsó hatást kelt rajta az a csipke vagy mi az ami alul van.

26/N

2011. okt. 5. 17:10
 13/45 A kérdező kommentje:
Pedig elhiheted h egy Mori Lee nem olcsó :)
2011. okt. 5. 17:11
 14/45 anonim ***** válasza:
100%
brutálisan kövérít mindkettő, pedig amúgy nem vagy molett...
2011. okt. 5. 17:16
 15/45 anonim ***** válasza:
Talán a második, mert szerintem szebb benne az alakod (és nekem nagyon tetszik a felső része :D), de egyik sem tűnik olyan tökéletesnek. Tényleg nagyon olcsó benyomást kelt az a csipke, még akkor is ha nagyon drága ruha... Egyébként nekem úgy tűnik mintha eldöntötted volna, akkor meg minek kérdezni?:D
2011. okt. 5. 17:16
 16/45 anonim ***** válasza:
17:10 vagyok. Nem bántani akartalak,és elhiszem,hogy nem olcsó,csak nekem annak tűnik az elsőn az az anyag. Bocsi.
2011. okt. 5. 17:23
 17/45 A kérdező kommentje:

Hát kinek mi tetszik :) én a szakikra bíztam magam :D

de szerintem úgy nehéz is megállapítani, h a ruha nincsen rám igazítva! :) mert ez csak próba volt, kitudja milyen alakra alakították előtte!

Köszi a véleményeket, az elsőre esett amúgy a választásom!

Amúgy az első A vonalú, ami a pocakot takarja és a csípőt!nekem ez a kettő ami nagy!

De télleg elvan döntve tény, de még nincs lefoglalózva egyik sem!ha nem akarsz ne válaszolj ilyen kérdésre!ennyi!

[link]

Köszi a választ mindenkinek ment a zöld kéz!

2011. okt. 5. 17:23
 18/45 anonim ***** válasza:

Szerintem is kövérkésnek hatsz mindkettőben, de nyilván mást fog mutatni mikor rád alakítják.

Ez csak vélemény, de szerintem ne vegyél fel kesztyűt, az olyan ronda.

2011. okt. 5. 17:27
 19/45 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy ezt mondom, de a második kövérít. Jobban tetszik, de azért választanám az elsőt, mert nekem sem tökéletes az alakom, a második meg kiemelné a hasamat meg mindent.
2011. okt. 5. 17:32
 20/45 anonim ***** válasza:
első, kesztyű nélkül.
2011. okt. 5. 17:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!