Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma 17:32 :)
Teljesen egyetértek veled!majd mutizok képet ha rám igazították!
Nekem tetszik a első rajtad:-)
Sok boldogságot!!
Akkor valszeg 3om szalonban a szaképzett 18éve a szakmában lévö eladók nem értenek a szakmájukhoz. Mert 3om szalonban is felpróbáltam az eslö modellt és mind1ik azt mondta, hogy ezt direkt ilyen alakú lányokra csinálták. Az első A vonalú ami a pocakot és a csípöt takarja ami nekem nagy. Amúgy jó h nem áll rendesen alakot kihozva amikor rám sincs még alakítva.
de köszi a válaszokat. Mint írtam az elsö a nyerö. Szép napot. Sziasztok
második ruha jobban áll szerintem. (kép alapján)
De szerintem azt vedd fel amelyik kényelmes, mert életed egy fontos napja lesz... és jól is kéne magad érezni!
A többiek csak jót akarnak neked, és nem azért írják, amit írnak hogy megbántsanak
Hát most érted akármit mondhatnak ezek a szalonban:)
Én úgy látom csinos lány vagy, és mégis mindkettő kövérít:(És tényleg olyan olcsó hatást keltenek, és nekem a kesztyű sem tetszik olyan fura anyaga van:(
Szerintem megérné valami másfajtát is felpróbálni, ha úgysem olcsó, akkor abban az árban vannak még másfajták.
Pl olyan nem tetszik ami fent kicsit egyszerűbb, szebb anyagból van, és így az alakodra is passzolna, alul pedig olyan mint ezek?Mert az alja szép a ruháknak, csak valahogy felül nem neked van kitalálva, akár rád van igazítva akár nem:(
25L
Én írtam utoljára.
a 6.!!!!az nem tetszik Neked?
amúgy milyen árban mozognak, csak mert én varrattam anno a ruhát, mert pocakos voltam, és kíváncsi vagyok mik az árak, mert szeretnénk majd egy másik esküvőt is, igazi nagy esküvőt, miután megszületik tavassszal a 2.baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!