Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/29 anonim válasza:
Hú nekem is tetszik! Ráadásul a nőiben brilliáns van :$
24/29 anonim válasza:
Nekem tetszik! :) A mienk is hasonló stílusú.
25/29 anonim válasza:
Nagyon szép!
Én is ilyet néztem ki, nekem semmi pénzért nem kellene sárga arany, csak ezüst, fehérarany, vagy ha már nem tudom hova tenni a millióimat akkor platina :) (de, ez a veszély nem fenyeget)
Sok boldogságot!
27/29 anonim válasza:
én ugyanezt néztem ki :D nekem nagyon, csak nekem nem az egész matt, az egyik része fényes :D nekem nagyon :D
28/29 anonim válasza:
Szerintem nagyon szépek a mién is hasonló csak az ezüst! :)
Sok boldogságot! :)
29/29 anonim válasza:
Gondolom házasodni kell, akkor nem a legjobb. Szürke párti vagyok (ezüst, nemes acél, fehér arany), de egy eljegyzési gyűrű arany színű legyen, ha a fene fenét eszik is :D
Amúgy szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!