Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez a ruha illene hozzám? 25L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a ruha illene hozzám? 25L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Áprilisban férjhez megyek!!:)És lassacskán már nézelődnöm kell a ruhák terén:)

méreteim:

166cm,56kg,és a mellméretem 75B szóval nem nagy

nem lesz nagy lakodalom csak egy kisebb buli nem szeretnénk kötött lagzit,hanem inkább bulisat:D

ilyesmi ruhát szeretnék:

[link]

[link]

[link]

szerintetek milyenek?páromnak csak annyit mondtam hogy rövided szeretnék és azt mondta ,hogy neki ezek nagyon tetszik

köszi a válaszokat!:)25/L

2011. szept. 29. 13:32
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Akarmilyet, csak ne a lufis aljut. Fortelmesek.
2011. szept. 29. 13:59
 22/29 anonim ***** válasza:
85%

Nekem habos-babos királylányos ruhám volt, mindenki csak tátotta a száját és lélegzetelállító voltam. Nagyon jól éreztem magam benne, s csak úgy fürödtem az elismerő pillantásokban. A képek láttán is sokan érdeklődtek, még idegenek is (facebook), hogy honnan kölcsönöztem ezt a ruhát, mert ilyen szépet még nem láttak.

Szóval nekem kellett ez a plusz, amit a ruha nyújt. Ilyen meseszép ruhát csak ilyenkor vehet fel az ember. De egy rövid fehér koktélruha szerű "menyasszonyi" ruhát bármikor felvehet,akár egy évfordulóra is..

2011. szept. 29. 14:05
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, ne hallgass rájuk:D

Ez a Te esküvőd,abban legyél amiben jól érzed magad! A belinkeltek közül nekem a 3. tetszik és amit másodjára linkeltél, azokból a második rövid virágos:)

Szerintem meg pont attól leszel egyedi, hogy nem snassz hófehérkés habos-babosban leszel! Nekem is királylányos, hosszú szépséges Demetrios ruhám volt, csodás volt én magam is gyönyörűnek éreztem magam benne, DE ha újra férjhez mennék nem olyat választanék, hanem olyat milyen nem sok menyasszonynak van:))

Sok boldogságot és lény vidám és szerelmes, akkor tuti szépséges menyasszony leszel, a ruha csak egy kellék:))

2011. szept. 29. 14:09
 24/29 anonim ***** válasza:
nekem tetszik!! Sok boldogságot!
2011. szept. 29. 14:09
 25/29 anonim ***** válasza:
2011. szept. 29. 14:10
 26/29 anonim válasza:
100%
Ha ebből lehet választani, akkor a 3. Annak van valami köze a menyasszonyihoz. Nekem is az a véleményem, hogy egy hatalmas - esetleg abroncsos- ruhát csak egyszer visel az ember az életben, és lehet, hogy most bulis vagy meg extrém, de nehogy aztán később megbánd, hogy kihagytad! Legyen egy szép esküvőid, aztán meg válassz menyecskének egy egyszerűbb, rövid koktélruha szerűt, és mindkét stílus nyert. :)Nálam így volt.
2011. szept. 29. 14:11
 27/29 anonim ***** válasza:

Nekem a harmadik nem tetszik, az első kettő közül pedig talán az első egy picivel jobban. :)

Amúgy nekünk jövő szeptemberben lesz az esküvőnk, és én is fent vagyok álompáron! :D

2011. szept. 29. 14:12
 28/29 anonim ***** válasza:
39%
Jé,ez milyen érdekes. Tőle is el voltak ájulva,meg mindenki mondta hogy ilyen szép menyasszonyt még nem láttak,nem csak vendégek,hanem a fényképész is,pincérek is,anyakönyvvezető is.Merthogy minden menyasszonynak ezt mondják,elhihetitek,mindegy hogy királylányos,rövid ruhás,bármilyen.Én magam is mondtam már ezt sokszor,és akárhány új menyasszonyt látok,mindig ezt mondom,hogy a legszebb eddig ő,aztán jön a következő...
2011. szept. 29. 14:15
 29/29 anonim ***** válasza:

Nekem ilyesmi ruhám volt, mint a kérdésben a 2. link

[link]

csak kicsit buggyos ejtett vállal és mell alatt kék szalaggal. Tetszettem magamnak benne :) Mondjuk én csak 156 centi vagyok :)

2011. szept. 29. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!