Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez a ruha illene hozzám? 25L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a ruha illene hozzám? 25L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Áprilisban férjhez megyek!!:)És lassacskán már nézelődnöm kell a ruhák terén:)

méreteim:

166cm,56kg,és a mellméretem 75B szóval nem nagy

nem lesz nagy lakodalom csak egy kisebb buli nem szeretnénk kötött lagzit,hanem inkább bulisat:D

ilyesmi ruhát szeretnék:

[link]

[link]

[link]

szerintetek milyenek?páromnak csak annyit mondtam hogy rövided szeretnék és azt mondta ,hogy neki ezek nagyon tetszik

köszi a válaszokat!:)25/L

2011. szept. 29. 13:32
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Bocs,nekem sem tetszenek,szépek,de nem menyasszonynak.Nem leszel emlékezetes,az biztos.Egyik válaszolótól kérdezném,hogy 166 centis nő mitől alacsony?Én is annyi vagyok,nem vagyok alacsony egyáltalán,nagy bánatomra.
2011. szept. 29. 13:46
 12/29 anonim ***** válasza:
71%
Nekem ezek közül az első tetszik.
2011. szept. 29. 13:48
 13/29 anonim ***** válasza:
52%
Ne hallgass rájuk, nem a 80as években vagyunk,hogy elöl rövid hátul hosszút vegyél fel,nagyon jókat néztél szerintem ki, nekem az első tetszik legjobban de neked kell tudnod hogy melyikben éreznéd magad legjobb nincs olyan jelentős különbség köztük, mindegyikben szép leszel.
2011. szept. 29. 13:48
 14/29 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!!:)

[link] csak kb térdig érő:)

még ez tetszik nagyon: [link]

anyum varrónő és Ő varrná:)))))

2011. szept. 29. 13:49
 15/29 anonim ***** válasza:
Ha bulis lesz az esküvő, akkor szerintem első, vagy ,második. Amúgy meg az hülyeség hogy nem jön le hogy menyasszonyi, mert gondolom csak lesz fátyol, vagy valami fehér hajdísz a hajadban nem?
2011. szept. 29. 13:50
 16/29 A kérdező kommentje:

ez első nekem is nagyon tetszik:)azt pedig nem nagyon hiszem,hogy nem lehetne megismerni a menyasszonyt

főleg,hogy csak 60-70-en leszünk:)

2011. szept. 29. 13:52
 17/29 A kérdező kommentje:
igen lesz fátylam :))
2011. szept. 29. 13:52
 18/29 anonim ***** válasza:
2011. szept. 29. 13:54
 19/29 anonim ***** válasza:

akit meghívsz, szerintem tudni fogja, hogy ki a menyasszony, másnak meg nem mindegy? :D

nekem is az első nagyon tetszik, én is valami hasonlót szeretnék, csak én nem szeretnék alá annyi alsószoknyát.

kinek mi tetszik, én személy szerint pl viszolygok az elől rövid-hátul hosszú ruháktól....

2011. szept. 29. 13:54
 20/29 anonim ***** válasza:

[link]

nekem ez tetszett nagyon azok közül, amiket linkeltél, nagyon kis vagány :)!

2011. szept. 29. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!