Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lelkiismeretfurdalásom van....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lelkiismeretfurdalásom van. Túl sok pénzt adtam ki a menyasszonyi ruhámra?

Figyelt kérdés
Kiárusítanak egy szalont, és találtam egy gyönyörű ruhát, és meg is vettem 40 ezer ft-ért. Nagyon tetszik, és nagyon illik hozzám, de majd még át kell szabatni egy picit, azt a szalontulajdonos vállalja pár ezer forintért. Meg még fátylat is kell vennem, így azért összességében 50 ezer ft biztos lesz. De azóta az jár a fejemben, hogy lehet, hogy jobban jártam volna, ha kölcsönöztem volna olcsóbban. Az az igazság, hogy nem tudom, hogy mennyiért lehet kölcsönözni, mert nem nagyon néztem körbe, mert nagyon megtetszett ez a ruha, és nem mertem otthagyni, és később visszamenni. Ti többől vagy kevesebből hoztátok ki a menyasszonyi ruhátokat?
2011. szept. 27. 21:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én most néztem ki egy ruhát 80-ért. Sokallom... 40-ért vagy 50-ért szeretnék, de majd meglátjuk, hogy találok-e olyat. :)
2011. szept. 28. 08:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Tavaly 80.000 volt a kölcsönzése a menyasszonyi ruhámnak, de ha lett volna 40-ért, amit megvehetek.....
2011. szept. 28. 08:54
 13/14 anonim ***** válasza:
70 ezerért varrattam a ruhám minta alapján.A ruha eredetijét egy kölcsönzőben láttam és ott 120 ezer ft lett volna,így inkább megvarrattam közel a feléből.A 40 ezer nagyon jó ár a ruhádért.
2011. szept. 28. 09:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha vége a lagzinak még mindig el tudod adni vaterán-teszveszen 40e-ért és akkor 10 e-ből megúsztad :)
2011. szept. 28. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!