Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen minek kellett mindenkinek összeházasodnia? Miért volt ez szinte követelmény?
"a házasság szexuális kielégülést nyújt a férfinek, és anyagi biztonságot a nőnek"
mindenki profitál belőle valamit.
nos, én nagyon nem vagyok házasságpárti, hiszen ez egy érzelmi köntösbe bújtatott anyagi és jogi közösség. leöntötték egy cukormázzal, hogy embereknek legyen hozzá kedve.
nekem nincs.
b*szki, én meg az ilyen érvelést utálom, hogy:
„jobban értem ezeket az elveket, mint a mai "modern és felvilágosult" "bárkinek-bármikor-bárhogyan lefekszem" stílust. Én meg azt nem értem, hogy ez miért éri meg egy nőnek (azt, hogy egy ffinak miért, azt értem). A nő egészséges nő (aki nem hedonista és nem szexmániás és/vagy kapcsolat fóbiás) minden aktussal a lelkéből átad egy részt, magába fogadja a másik felet, és kockázatot vállal.”
1) nem életkor-és nemfüggő, hanem egyéniségfüggő, hogy valaki házasságban él, vagy mindennap mással kefél, vagy esetleg valahol a kettő közt helyezkedik el, mint a többség általában; 2) nem minden 20-35 éves fiatal k*rválkodik és nem minden idősebb élt szent életet, 3) nem minden nő földre szállt angyal, aki piedesztálon áll és esküvőről álmodozik, és nem minden férfi farokvezérelt robot, aki csak dugni akar; ha ez így lenne, rég kihalt volna az emberiség, mert ez a kettő a büdös életben nem vonzódott volna egymáshoz.
meg kéne már tanulni nem sztereotípiákban gondolkozni.
Látom néhányan találva érezték magukat a könnyelmű életvitellel kapcsolatban :)
Nem azt mondtam, hogy 1-2 tartós kapcsolat a házasság előtt elítélendő. Azt mondtam, hogy nem értem, hogy miért éri meg egy nőnek, hogy 10-15 ffival lefekszik pár napos-hetes ismerettség után úgy, hogy azt sem tudja, hogy mi a szerelem. Mert ezek az aktusok nem a szerelemről szólnak, hiszen 1-2 nap vagy hét alatt nem lehet a másikat olyan mértékben megismerni, hogy a szerelemmé nője ki magát. Ha valaki olyankor úgy érzi, hogy szerelmes, akkor a vággyal téveszti azt össze. VAnnak kivételek, amikor első látásra szerelem, de nem olyan mértékben, mint ahogy azt ma szeretnék az emberek elhinni. És még csak azt sem mondtam, hgoy minden nő r.banc. Azt mondtam, hogy nem értem azt a réteget, aki így viselkedik. Ennél már az is közelebb áll hozzám, ahogy régen éltek.
De ha valaki meg tudja indokolni, hgoy miért jó a parkolóban lesz.pni egy vadidegen ffit egy buli után/alatt, vagy hogy miért jó az első-második-netán harmadik randin egy szinte vadidegennel lefeküdni és bevállalni ezért egy csomó kockázatot, szívesen meghallgatom. Idáig ugyanis csak az anyázásokat kaptam, értelmes választ nem.
1, nem tudom te hány éves vagy, mert "testközelből" figyelem a fiatalokat, és noga én elitélem amit írsz, de alig ismerek olyat aki ezeket csinálja. Tehát ez teljesen el van túlozva.
2, azt hiszed régen mindenki szent volt? Nem. Csak egyszerűen uralkodtak rajta és nem tehette amit akar. Hát ez aztán nem hinném, hogy nagy dicsőség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!