Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Templomi esküvő vagy inkább csak polgári?
Figyelt kérdés
Soha nem voltam vallásos, nem jártam templomba, a szüleim sem és nálunk az a normális nézet, hogy nincs szükség templomi esküvőre. Elvégre ha nem vagy hivő akkor minek. A párom szülei viszont nagyon vallásosak. Szerintetek ilyen esetben mi a legjobb megoldás? Volt már valaki ilyen helyzetben? Ha igen akkor érdekelne végül hogyan oldották meg.2011. szept. 20. 14:18
21/24 anonim válasza:
14-35-ös vagyok. Látom, jól le lettem pontozva, hogy miért, azt nem tudom, de akik lepontoztak, azok biztos.
"Mi sem vagyunk vallásosak, eredetileg nem is terveztünk templomit, de annyira szép volt, kár lett volna kihagyni. "
Ezt írtam én.
A nem vagyok vallásos nem egyenlő azzal, hogy nem hiszek Istenben, szóval így lehet kivitelezni. Nem ülök minden hétvégén a templomban, nem olvasgatom a Bibliát, de ettől függetlenül még hihetek, nem?
És igen, szép volt, ahogy ott álltunk az oltár előtt, ahogy a lelkész összeadott minket, amiket mondott, nagyon is szép volt. Miért? Mit mondjak egy esküvőre szerinted? Csúnya?
Aztán pontozhatsz le újból....
22/24 anonim válasza:
Ja, és igen, az anya testét, szervezetét megterheli az, hogy babát vár. Innen ered a terhes szó.
23/24 anonim válasza:
Én is tartok egy hasonló szitutól, remélem nem kerül sor rá. Én tuti nem mennék bele a templomi esküvőbe, mivel nem vagyok vallásos, meg nem is tetszik nekem az ilyen szertartás, nem az én világom. A polgárit próbálnám minél emlékezetesebbé tenni, nem városházán tartani hanem szabad ég alatt. Az is lehet legalább olyan szép, mint egy templomi esküvő, és az arának a menyasszonyi ruháról sem kellene lemondania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!