Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőn a csók résznél nyelvve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőn a csók résznél nyelvvel csókolóznak? Vagy nyelv nélkül, esetleg szájrapuszi?

Figyelt kérdés
2011. szept. 19. 17:49
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem sem oda való a nyelves. Elég egy szájrapuszi picit hosszabban, aztán majd a nászéjszakán megpecsételitek alaposabban. Nekem állati kínos lenne, ha a párom lesmárolna bármelyik családtagom előtt.
2011. szept. 20. 02:19
 22/26 anonim ***** válasza:
60%
Én most voltam esküvőn és hát e menyasszony úgy markolászta a vőlegénye tarkóját és úgy egymásba voltak gabalyodva,hogy én éreztem magam kellemetlenül:D
2011. szept. 20. 09:59
 23/26 anonim válasza:
70%
Az én esküvőmön olyan csókot szeretnék adni a páromnak,amit soha nem fog elfelejteni, és nem azért,mert ez egy nagy nap mindkettőnk számára. Az, hogy nyelves lesz e, vagy sem, majd csak akkor fog eldőlni, de abban biztos vagyok, hogy ő is ugyanígy fog érezni és tenni. Hogy akkor csak mi ketten leszünk, és senki más, abban a pillanatban :) Hajj de várom már :)
2011. szept. 20. 16:07
 24/26 anonim ***** válasza:
81%
Nyelves csók nem illik főleg egy templomban... meg ne az esküvön nézzék már meg egymás gyomrában, hogy mit evett a másik...
2011. szept. 21. 19:08
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

A nyelves csók nem esküvőre való, főleg nem templomba! Akár mennyire is szeretjük egymást a Vőlegényemmel nem kezdenénk hatalmas nyelvcsatába, rokonok, gyerekek, barátok előtt.

Persze valakinek ez nem jelent gondot......

21 éves menyasszony!

2011. szept. 22. 15:42
 26/26 anonim ***** válasza:

Szerintem max egy picike nyelves lehet amin nem látszik, hogy az.

De jobb egy hosszú szájrapuszi.

Főleg, mert egyszer láttam egy nagyon brutálisat...

Polgáron olyan nyelvest levágtak, hogy az embereknek még összenézni is volt idejük, majd még mindig folytatták.

Elég extrém volt, pedig fiatal vagyok ismerem a dörgést... :D

2014. dec. 13. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!