Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőn a csók résznél nyelvve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőn a csók résznél nyelvvel csókolóznak? Vagy nyelv nélkül, esetleg szájrapuszi?

Figyelt kérdés
2011. szept. 19. 17:49
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
62%
Hát az én esküvőmön biztos h igazi nyelves csók lesz, teszek én az illemre, ha már egyszer az ÉN esküvőm van.
2011. szept. 19. 18:15
 12/26 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem egy rövid nyelves belefér, pár másodperces.

Nem tudom ki, hogy szokta, de lehet azt mindenféle szexuális felhang nélkül is csinálni, nem hálószoba stílusban.

2011. szept. 19. 18:18
 13/26 anonim ***** válasza:
69%
Teljesen mindegy, egy rövid, diszkrét csóknál nem látszik messziről, hogy nyelves vagy sem. Hosszan smárolni, meg láthatóan egymás torkában bökdösődni nem szokás.
2011. szept. 19. 18:20
 14/26 anonim ***** válasza:
60%
Én nagyon konzervatív értékrendű ember vagyok, de sosem csináltam problémát a csókból, szinte bárhol lesmárolom a kedvesemet. Az esküvőn is úgy tervezem.
2011. szept. 19. 18:21
 15/26 anonim ***** válasza:
72%
Engem nem érdekelne hogy mit illik és mit nem,bár én sem dugnám le a torkáig a nyelvemet de szerintem ez mindenkinek a magán ügye,mit kell itt sznoboskodni meg illemkedni.Mindenki úgy adja ahogy neki jól esik aztán kész...
2011. szept. 19. 18:23
 16/26 anonim ***** válasza:
43%

Jó hogy nem akarja a menyasszonyt mindjárt megdu-gni a templom közepén.

Hosszabb szájra puszi.

Bár az egyik rokonom a nő segg-ét markolászta, hát gyönyörű fotó lett tényleg.

2011. szept. 19. 18:26
 17/26 anonim ***** válasza:
71%
Az anyakönyvvezető meg fogja kérni a párt hogy NE nyelves csókot váltsanak hanem egy gyors szájrapuszit. Szóval nem illik nyelves csókot váltani, sokáig tart és intim cselekedett (tudom ez ma már fura lehet, de egy szájrapuszi is romantikus és csók az is).
2011. szept. 19. 19:36
 18/26 anonim ***** válasza:
74%

18:05-ös vagyok. Nekem semmi bajom az ízléses, szép nyelves csókkal, sznob sem vagyok. Egyik nővérem nyelves csókot váltott a férjével, a másik csak szájrapuszit, ettől egyiknek sem volt szebb vagy jobb sem az esküvője, sem a későbbi közös élete. Nekem még nem volt esküvőm, én a szájrapuszit részesítem előnyben, szégyenlős típus vagyok, és nem tetszik, ha az utcán nyalják-falják egymást a párok... egy rövid szájrapuszi belefér. És mivel esküvő, róluk szól, az ő közös életük kezdetéről, ezért egy szép nyelves is belefér. Romantikus, remélhetőleg soha vissza nem térő pillanat. Csak legyen ízléses, visszafogott. Én vágnám szájba a férjemet ott az oltár előtt, ha közben markolászná a fenekemet, és hozzá sem mennék ilyen stílussal, mert ez már előtte is megmutatkozik. Sajnos sok ilyet is láttam... bunkó, hatalmaskodó, nagyképű, buta emberek sajátja ez a viselkedés általában.

Csupán arra reagáltam, hogy a kérdező azt írta, azt hiszi, igazi csókot váltanak... semmi nem múlik ezen.

2011. szept. 19. 19:43
 19/26 anonim ***** válasza:
71%

Rendes csók

A MI esküvőnk,akinek nem tetszik,kimehet,annyival kevesebb embert kell etetni utána...

2011. szept. 19. 21:51
 20/26 anonim ***** válasza:
54%

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:51

Így igaz:D

2011. szept. 19. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!