Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőn a csók résznél nyelvvel csókolóznak? Vagy nyelv nélkül, esetleg szájrapuszi?
Szerintem egy rövid nyelves belefér, pár másodperces.
Nem tudom ki, hogy szokta, de lehet azt mindenféle szexuális felhang nélkül is csinálni, nem hálószoba stílusban.
Jó hogy nem akarja a menyasszonyt mindjárt megdu-gni a templom közepén.
Hosszabb szájra puszi.
Bár az egyik rokonom a nő segg-ét markolászta, hát gyönyörű fotó lett tényleg.
18:05-ös vagyok. Nekem semmi bajom az ízléses, szép nyelves csókkal, sznob sem vagyok. Egyik nővérem nyelves csókot váltott a férjével, a másik csak szájrapuszit, ettől egyiknek sem volt szebb vagy jobb sem az esküvője, sem a későbbi közös élete. Nekem még nem volt esküvőm, én a szájrapuszit részesítem előnyben, szégyenlős típus vagyok, és nem tetszik, ha az utcán nyalják-falják egymást a párok... egy rövid szájrapuszi belefér. És mivel esküvő, róluk szól, az ő közös életük kezdetéről, ezért egy szép nyelves is belefér. Romantikus, remélhetőleg soha vissza nem térő pillanat. Csak legyen ízléses, visszafogott. Én vágnám szájba a férjemet ott az oltár előtt, ha közben markolászná a fenekemet, és hozzá sem mennék ilyen stílussal, mert ez már előtte is megmutatkozik. Sajnos sok ilyet is láttam... bunkó, hatalmaskodó, nagyképű, buta emberek sajátja ez a viselkedés általában.
Csupán arra reagáltam, hogy a kérdező azt írta, azt hiszi, igazi csókot váltanak... semmi nem múlik ezen.
Rendes csók
A MI esküvőnk,akinek nem tetszik,kimehet,annyival kevesebb embert kell etetni utána...
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:51
Így igaz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!