Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A koszorúslányok kísérőjét ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A koszorúslányok kísérőjét ki szokta intézni? Hogyan szokott lenni?

Figyelt kérdés

5-en voltunk koszorúslányok egy esküvőn múlthéten.

1-nek a kísérője az unokatestvére volt,

2 lány testvérek voltak + ők vezették a vőlegényt

1-nek a pasija volt a kísérő

de én nem voltam olyan közeli rokon + pasim sincs, és nekem nem volt párom, egyedül vonultam. Nem ismertem szinte senkit a násznépből, de olyan mintha elfelejtettek volna, engem már nem raktak be sehova....

Olyan rossz érzés volt egyedül menni, másnál hogyan oldják meg? Nekem kellett volna valakit szerezni vagy a szervezőnek?

2011. szept. 18. 18:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Egy teljesen ismeretlent szólítottam volna le hogy jöjjön velem? Meg amúgyis korombeli fiú csak 2 volt akiket láttam, és abból 1 alacsonyabb volt nálam jóval, a másiknak meg ott volt a barátnője.

Nem kellett volna koszorúsnak lennem, ennyi lett volna a megoldás....

2011. szept. 20. 15:05
 12/15 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem abban sem volt semmi ciki, hogy egydül mentél, de ha ennyire zavart volna engem akkor akár egy idegennel is mentem volna. Mi a cikibb neked egyedül vagy egy idegennel? Aki azután az 1km után már nem is idegen.

De ne sírjon már a szád, mert már megtörtént, hülye voltál, hogy vállaltad így. Ennyi!

2011. szept. 20. 17:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Én megértelek. Azon a néhány vonulós esküvőn, amin voltam, mindig úgy volt, hogy párokban mentünk. Akinek nem volt párja, azt beállították valakikhez harmadiknak. Erre figyelhettek volna jobban.

De van olyan esküvő is, ahol meg egyedül vonulnak a koszorúslányok. Nézd meg itt is:

[link]

De ne bánkódj, túl vagy rajta, biztos csinos voltál, egy esküvőn mindenki az. :)

2011. okt. 11. 21:23
 14/15 A kérdező kommentje:

Na igen, igazad van, csak tényleg akkor az úgy lett volna jó ha mindenki egyedül vonul. Akkor vagy mindenki egyedül, vagy mindenki párban...De így...

Ezt soha sem fogom megbocsájtani, hogy ilyen megalázó helyzetbe hoztak. Ráadásul akiről azt hittem a pasija volt az egyik lánynak, nem is a pasija volt, hanem csak megkérték hogy menjen vele. De én már nem jutottam eszükbe.

2011. okt. 11. 21:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megbántani, de ezen már annyira kár agyalnod. Elhiszem, hogy rosszul esett, lépj rajta túl, ez is egy tapasztalat, legközelebb okosabb leszel. Most már mindegy, felejtsd el! Nem tudsz vele mit csinálni, feleslegesen szomorkodsz miatta.
2011. okt. 31. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!