Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan kell nekikezdeni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell nekikezdeni az esküvöi készületeknek? Másnak is beleszólt mindenbe az anyós?

Figyelt kérdés
Már megvan az idöpont,hely,fotós,zenész......stb de mit hogyan kell szervezni pontosan?Már konkrétan semmibe nem lehet beleszólásom,nagyon elkeseredett vagyok......
2011. szept. 13. 12:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
bocsi, a násznagy helyett vőfélyt akartam írni :)
2011. szept. 13. 13:55
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk 2006-ban volt az esküvőnk. A lagzi részét vendégarányosan a szülők fizették, az összes többit (ruha, zenekar, autó, fotós/videós, virág, papír, stb) mi. Az anyósom nálunk is mindenbe megpróbált beleszólni, amikor elkezdtük a szervezést. Volt, hogy vidékre lecitált minket egy étterembe, hogy milyen klassz, mert el lehet vinni a kaját. Az más kérdés, hogy senki nem lakott ott, és még a szállást is fizethettük volna.

Volt amiben "engedtünk" neki, pl. a templomi esküvőnk a Jáki kápolnában volt. Ebbe nem tudott belekötni, mert annó nekik is ott volt. A koszorúslány ruhánál meg engedtem, mert a férjem és a saját húgom volt a két koszorúslány. Nekem jobban tetszett az általam kiválasztott ruha, de legyen ahogy akarja. Nem csináltam patáliát belőle, csak legyen meg az összhang. A helyszínből meg nem engedtünk. A menüsort is mi választottuk ki.

Szerintem kérd meg a vőlegényedet is, hogy esetleg beszéljen az anyukájával, hogy köszönitek a tanácsot, de ti inkább így csinálnátok, ezt szeretnétek, és egyébként meg a Ti esküvőtök.

Ami nekünk is fix elképzelés volt, abból nem engedtünk, ami annyira nem volt lényeges, ott esetleg buherálhatott.

Azért voltak érdekes megmozdulásai az esküvőn, de túléltük. :)

Az esküvőnk nagyon jól sikerült, mindenki jól érezte magát, és mi szerveztünk mindent.

2011. szept. 19. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!