Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell nekikezdeni az esküvöi készületeknek? Másnak is beleszólt mindenbe az anyós?
Szia!
Nekünk 2006-ban volt az esküvőnk. A lagzi részét vendégarányosan a szülők fizették, az összes többit (ruha, zenekar, autó, fotós/videós, virág, papír, stb) mi. Az anyósom nálunk is mindenbe megpróbált beleszólni, amikor elkezdtük a szervezést. Volt, hogy vidékre lecitált minket egy étterembe, hogy milyen klassz, mert el lehet vinni a kaját. Az más kérdés, hogy senki nem lakott ott, és még a szállást is fizethettük volna.
Volt amiben "engedtünk" neki, pl. a templomi esküvőnk a Jáki kápolnában volt. Ebbe nem tudott belekötni, mert annó nekik is ott volt. A koszorúslány ruhánál meg engedtem, mert a férjem és a saját húgom volt a két koszorúslány. Nekem jobban tetszett az általam kiválasztott ruha, de legyen ahogy akarja. Nem csináltam patáliát belőle, csak legyen meg az összhang. A helyszínből meg nem engedtünk. A menüsort is mi választottuk ki.
Szerintem kérd meg a vőlegényedet is, hogy esetleg beszéljen az anyukájával, hogy köszönitek a tanácsot, de ti inkább így csinálnátok, ezt szeretnétek, és egyébként meg a Ti esküvőtök.
Ami nekünk is fix elképzelés volt, abból nem engedtünk, ami annyira nem volt lényeges, ott esetleg buherálhatott.
Azért voltak érdekes megmozdulásai az esküvőn, de túléltük. :)
Az esküvőnk nagyon jól sikerült, mindenki jól érezte magát, és mi szerveztünk mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!