Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kecskeméten íjász klubb?...

Kecskeméten íjász klubb? Körülbelül mik az áraik? Hány éves kortól lehet nekikezdeni? Igazából hobby szinten csinálnám.

Figyelt kérdés
Egyszer próbáltam...leendő anyósom cserepe bánta. Nah szal érdekelne, de csak olyan körülmények között, ha még véletlenül sem lőhetek szét semmit sem:D Gondolom, ha beletanulok, akkor azért nem kell attól félnem, hogy lekaszálok ezt-azt.
2011. máj. 28. 19:58
 1/6 anonim ***** válasza:

mark86

[link]

2011. máj. 28. 20:02
 2/6 A kérdező kommentje:

Magamtól is megtaláltam, kedves válaszoló.

Ellenben a klubbok listájából nem tudom, hogy melyikhez érdemes menni, melyiknél milyenek az árak (nem igazán tüntetik fel), miket érdemes beszereznem, ha elkezdem.

2011. máj. 28. 20:24
 3/6 anonim ***** válasza:

mark86

jobban jársz ha a kluboknál érdeklődsz kedves kérdező!

tényszerű információkat csak így kaphatsz!

2011. máj. 28. 20:26
 4/6 anonim ***** válasza:

mark86

mondjuk én sokszor járok kecskeméten,de még senkit nem láttam íjászkodni! de cserép sosem lesz nálam az tuti!

:D

2011. máj. 28. 20:28
 5/6 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló!

Lehet én vagyok rossz természetű, de nem szoktam hinni azoknak, akik pénzt remélnek tőlem:) Jobban bízom olyanok véleményében, akik aktívan űzik a sportot, és nem (anyagi) érdekük, hogy becsábítsanak a bandába. A másik, hogy nincs pénzem, és nem is lesz előreláthatóan (így egyetem előtt), úgyhogy nem is szívesen zargatnám a klubbokat, hiszen egyenlőre úgy sem csatlakozok.

2011. máj. 28. 20:36
 6/6 anonim ***** válasza:

mark86

értelek! sok sikert!

2011. máj. 28. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!