Kecskeméten íjász klubb? Körülbelül mik az áraik? Hány éves kortól lehet nekikezdeni? Igazából hobby szinten csinálnám.
Magamtól is megtaláltam, kedves válaszoló.
Ellenben a klubbok listájából nem tudom, hogy melyikhez érdemes menni, melyiknél milyenek az árak (nem igazán tüntetik fel), miket érdemes beszereznem, ha elkezdem.
mark86
jobban jársz ha a kluboknál érdeklődsz kedves kérdező!
tényszerű információkat csak így kaphatsz!
mark86
mondjuk én sokszor járok kecskeméten,de még senkit nem láttam íjászkodni! de cserép sosem lesz nálam az tuti!
:D
Kedves válaszoló!
Lehet én vagyok rossz természetű, de nem szoktam hinni azoknak, akik pénzt remélnek tőlem:) Jobban bízom olyanok véleményében, akik aktívan űzik a sportot, és nem (anyagi) érdekük, hogy becsábítsanak a bandába. A másik, hogy nincs pénzem, és nem is lesz előreláthatóan (így egyetem előtt), úgyhogy nem is szívesen zargatnám a klubbokat, hiszen egyenlőre úgy sem csatlakozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!