Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gáz, ha a menyasszonyi autó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha a menyasszonyi autó nincs feldíszítve?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 20:07
1 2
 1/12 anonim válasza:
65%
Ha lesz lagzi, meg minden ami kell egy esküvőn akkor szerintem gáz igen! Nem kell túl nagy költségért csinálni, de meg kell különböztetni a többi autótól.
2009. ápr. 22. 20:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy egyszerű ötletem:

Egy hosszú, fehér selyem anyag V alakbban felkötve a motorháztetőre, középen egy nagy masnival. Mi a véleményed?

De amúgy ezt ti döntitek el, hogy legyen-e bármi is, vagy ne legyen.

Szerintem szép, nekünk volt autódísz, gyönyörű volt.

2009. ápr. 22. 21:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok (aki a V alakú selymet javasoltam, ha közben beírt volna más is): Igazából nem mondanám azt, hogy gáz, ha nincs, de nagyonis szép, ha van. Különlegessé, egyedivé teszi a menyasszonyt szállító autót és megkülönbözteti. Emellett felvezeti a násznépet is.Így mindenki tudja, melyik az ELSŐ autó.
2009. ápr. 22. 21:12
 4/12 A kérdező kommentje:

Rendben, ez olcsón kivitelezhető...., meg is győztél vannak nálunk olcsó méteráruboltok. Kb mennyi anyagot vegyek belőle és milyen széleset. Aranyszínű a kocsi, a fehér jó szalag megy hozzá, ugye?

Virágot nem akartam rá...

2009. ápr. 22. 21:24
 5/12 A kérdező kommentje:
szalag = selyem
2009. ápr. 22. 21:25
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nálunk úgy volt, hogy a kocsi tetejére olcsó virágot tetettünk és szinte ingyen volt, mert a virágcsokrokat egy helyen rendeltük és így nagyon olcsón beszámították. Talán beszélj a virágkötővel, hogy adna-e ilyen engedményt. A kocsira a virág ált. nem kerül amúgy sem olyan sokba, mert ahogy mondtam, nem a legdrágább fajtából készítik.
2009. ápr. 22. 21:40
 7/12 A kérdező kommentje:
Lehet hülye kérdés, de mikor "kell" díszíteni? Esküvő napján kéne, mert ha egy nappal előtte lenne a díszítés, akkor már lekókadna, ugye? Hogy lesz erre időm?
2009. ápr. 22. 21:51
 8/12 anonim ***** válasza:
54%
kapható kocsidíszítésre tűzőtégla, amit vákumos coppantóval lehet rögzíteni a motorháztetőre, még a menetszél sem viszi le. Ezt a "vizesoázist" be kell áztatni, és abba beszurkálni, persze lerendezve , -a virágokat. Ezt akár az előtte levő nap is meg lehet tenni, az esküvő napján csak egy mozdulat, és rögzítve van a kocsin. Alájnatos nagy, ámde lapos csokrot összetűzni. Az eszköz ára max: 2000 Ft
2009. ápr. 23. 07:31
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A többiek jó ötleteket adtak, de a kérdésedre válaszolva, nem nem gáz. Miért kéne megkülönböztetni? Főleg ha nem telik a költségvetésből... Akinek nem tetszik, annak majd számlázd ki a árát :)))
2009. ápr. 23. 08:53
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem neked kell díszíteni! Bízz meg valakit, előre, egy rokont vagy barátot! Megtisztelve fogja érezni magát.
2009. ápr. 23. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!