Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a ruháról? (kép)
2011. szept. 6. 19:38
11/17 anonim válasza:
Második jó fazonú, de túl nyárias a színe
12/17 anonim válasza:
Sajnállak kérdező,ebből a kettőből nehéz lenne jót választani.Az első tényleg lóg,olyan fura a fazonja.A másik szép lenne,de kicsit csiricsáré.A pink színhez mindenképpen ragaszkodik a menyasszony? Ha igen,akkor duplán részvétem!
13/17 A kérdező kommentje:
Én amúgysem szeretem a túl feltűnő dolgokat, és nem akartam annyira mintásat...Csak miután lefoglaltam az elsőt pink színben (azon nincsenek minták csak kis kristályok végig) akkor tudtam meg, hogy a többi k.lánynak lesznek fekete virágok a ruháikon, meg ilyen-olyan tüllök. Szóval tök béna leszek attól félek....Teljesen elment a kedvem az egésztől :((
2011. szept. 6. 19:57
14/17 anonim válasza:
nem lehet még a ruhádon alakítani, hogy hasonlítson a többiekéhez? tüllökkel stb? egyébként a második nekem is jobban tetszik...
15/17 A kérdező kommentje:
Hát szerintem most már nem...
De mindegy, a polgárin meg a templomban kibírom majd, a vacsorára meg átöltözöm ha nagyon rosszul érzem magam.
2011. szept. 6. 23:11
16/17 anonim válasza:
szerintem is második. az gyönyörű
17/17 anonim válasza:
Nekem is a második tetszik, de én nem választanék koszorúslányruhának abroncsosat... Kicsi lányoknak még oké, de amikor ott tobzódik egy rakás felnőtt nő az abroncsos-habos-babos ruháikban az oltár előtt, szegény menyasszony meg nem is látszik közöttük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!