Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Rajtam tölti ki, hogy megbánta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rajtam tölti ki, hogy megbánta azt, hogy nagy esküvőt akar. Szerintetek? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Az egyik rokonomnak 3 hét múlva esküvője. Megkérdezte pár hónapja, hogy lennék-e a koszorúslánya. Igent mondtam. Kérdeztem milyen legyen a ruha és azt mondta majd megbeszéljük. Én 2 alkalommal hívtam hogy akkor milyen lesz, de mindig kitérő választ adott: most nem ér rá megnézni, majd ha neki jó lesz stb. Mondtam, hogy akkor majd szóljon, hogy mikor ér rá. Erre tegnap beszéltem az anyukájával, és kifakadt, hogy "Hogyan képzelem, hogy neki az én ruhám után kell szaladoznia mikor annyi dolga van, meg amúgysem körülöttem forog minden, meg amúgyis én is tehetnék valamit..."

Na most erre mit mondjak?

2011. szept. 3. 18:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tényleg nem kéne már ezek utána a koszorúslányának lenned és még neked is kéne fizetned, csak azért, hogy végre egyszer lehess nem éri meg ott jó pofizni vele.
2011. szept. 3. 18:35
 12/16 A kérdező kommentje:

Ja és ami fontos: nagyon sok mindent kaptam a szüleitől idáig: mindig nagy ajándékokat kaptam szülinapra, névnapra, mikulásra, ballagásokra stb. szóval valamilyen szinten megérdemli (illetve inkább a szüleinek tartozom ezzel) hogy ha már megkért, akkor elvállaljam.

Meg amúgy vele is jóban voltam addig kb amíg össze nem jött ezzel a pasassal. Azóta mintha kicserélték volna.

2011. szept. 3. 18:35
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves ez az okos nőszemély? és te?

Az anyja meg a másik fele -.-

2011. szept. 3. 18:36
 14/16 anonim ***** válasza:
48%

Nézd, ha rajtad kívül van még 3 koszorúslány, akkor nem értem, mi a probléma. Felhívod az egyiket, és megkéred, hogy vigyen el és mutassa meg, ők milyen ruhát vettek, mert neked is olyan kell. Ennyi. A menyasszonyt valóban felesleges ezzel zaklatni, azt hittem, egyedüli koszorúslány vagy, hogy nem tudsz mással beszélni.

Kifogáskezelés: ha nem tudod a számát egyiknek se, akkor felhívod az örömanyát és tőle elkéred legalább a nevüket, ha más nem, facebookon meg tudod keresni őket. Ha akarod.

2011. szept. 3. 18:40
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
"Na most erre mit mondjak?" semmit, írj neki egy e-mailt, hogy köszönöd a meghívást, de nem tudod elfogadni...ennyi
2011. szept. 3. 18:44
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg jó b.unkó, én ezek után nem mennék el.Azt mondanám, hogy jaj, köszi, akkor ne fáradj, mert én sem fogok.
2011. szept. 3. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!