Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján döntöttétek el, melyik hónap melyik napjára essen a 'nagy nap'?
Figyelt kérdés
2011. szept. 1. 16:17
11/16 anonim válasza:
nekünk arra a napra esik az 5. évfordulónk, nyár is, június is, úgyhogy az lett :D
12/16 anonim válasza:
Ahogy már írta valaki, megvárjuk, amíg szombatra esik az a nap, amikor összejöttünk. Ez jövő nyáron lesz :)
13/16 anonim válasza:
tök mindegy. nincs jelentősége, utána így is úgy is nevezetes lesz az a nap. Nem is értem ezt a kérdést....
14/16 anonim válasza:
Májusban volt az eljegyzésunk,s osszel akartunk eskudni.Találomra kiválasztottuk a szeptebert,ahol a névnapom pontosan szombati napra esett.Sígy ez lett a dátum,mert le tudtuk foglalni a helyet is jól osszejott minden.
15/16 anonim válasza:
Nekünk nagyon spontán volt az egész, a férjem külföldön akart elvenni meglepetésszerűen egy már lefoglalt út alatt. Nem sikerült elintézni a papírmunkát, úgy, hogy én ne tudjak róla, úgyhogy itthon házasodtunk. Az egész esküvőt 3 hónap alatt szerveztük le, az időpontot pedig úgy kaptuk, hogy egy másik pár lemondta az esküvőt. Minden tökéletes volt, a szervezés izgalmas, sorsszerű. életem legszebb napja volt!!! Végül a lefoglalt út lett a nászutunk, mert 2 nappal előtte volt az esküvő.:)
16/16 anonim válasza:
Nekem az elsődleges szempont az lesz, hogy mikor ér rá a kutyabébiszitterem:) Mivel a párom szülei vidékiek és vidéken lesz az esküvőnk, kutyikat meg a házat rá kell bíznom valakire.
Rögtön utána következő szempont, hogy véletlenül se akkorra essen a menzeszem. Szörnyű lenne görcsölő hassal, büdösen, sápadtan férjhez menni. Én nem is tudom, ez más menyasszonynak nem szempont?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!