Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gáz a fekete koktélruha lagziba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz a fekete koktélruha lagziba?

Figyelt kérdés
1 ruhám van és az fekete, de most valahogy nem akarok venni újat azért, hogy 1x felvegyem...vélemény?
2011. aug. 29. 21:20
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
51%

9:37-es vagyok:

[link]

2011. aug. 30. 14:52
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Áhhh. Menjen mindenki feketében:D Az lesz a legjobb:) Köhögésnél is illik a szánk elé tenni a kezünket, ma már sokan mégsem teszik. Hisz nem az ókorban élünk gyerekek. Már nem kell foglalkozni az illemszabályokkal, azok lejárt lemezek mind. Csak a sznob idióták törődnek vele. Ugyan menjetek már:D

Egyébkét kérdező, menj nyugodtan feketében, kitiltani nem fognak, max ha mások is lesznek ott akik ismerik az illemet, ahogy te (hiszen felmerült benned a kérdés), összesúgnak a hátad mögött. Hogy az ifjú pár megsértődne rajta azt kétlem, nem ezzel lesznek elfoglalva. Bár ha nagyon háklis az ara, akkor lehet:) De a színes kiegészítőt ne felejtsd ki semmiképp.

Többiek: Na. Pontozzatok le;)

2011. aug. 30. 14:55
 23/32 anonim ***** válasza:
64%
Egyébként milyen választ vártok, amiért nem jár a lepontozás? Csak mert itt az összes állásponton levő emberke le van pontozva.
2011. aug. 30. 15:27
 24/32 A kérdező kommentje:
Itt igazából az a gond, hogy kb fél éve vettem meg egy szalagavatóra. Tél volt, meg hát ez állt jól. Tehát megvettem. Mostmeg vegyek megint egy újat 1 alkalomért? Főleg h nem 1-2 ezer ft-osak, és januárra még varratnunk is kell ruhát mert akkor meg nekem lesz szalagavatóm, szóval ha illik ha nem én azt veszem fel. És az "ifjú párt" sem fogja érdekelni. Nem olyanok.
2011. aug. 30. 15:32
 25/32 A kérdező kommentje:
mellesleg kb így néz ki: [link]
2011. aug. 30. 15:33
 26/32 anonim ***** válasza:
51%

A saját szalagavatódra egyenruhát varratok (tehát az osztály közösen ugyanolyat a tűzésre) vagy alkalmit varratsz az utána lévő bálra? Ha alkalmit,akkor miért nem varratod meg most és akkor máris kétszer fel tudod venni?Gondolom nem feketét varratsz a szalagtűződre.

A másik ötletem,hogy nézz körül az aukciós oldalakon,sok szép alkalmi,koktél ruhát lehet ott is kapni nem 10 ezrekért.

2011. aug. 30. 15:41
 27/32 anonim ***** válasza:
76%

Nincs ezzel a ruhával semmi gond. Világos kiegészítőkkel és világos cipővel, táskával fel tudod dobni.

Ezerszer inkább esküvőre való, mint temetésre.

2011. aug. 30. 15:43
 28/32 A kérdező kommentje:
hát temetésre nemtom ki jár ilyenbe de akkor ő nem tudja az illemet...Azért nem most varratom mert addig még durván fél év van, és addig hízok v fogyok v bármi, és am is 2 hét van a lagziig. Addigra kész se lenne. És a szalagavatóruhámat akkor azon az 1 estén szeretném először felvenni! A sulimba nincs egyenruha...Mindneki a saját varratott v vett ruhájába van
2011. aug. 30. 16:02
 29/32 anonim ***** válasza:
75%

Első válaszoló vagyok (meg én írtam azt a választ is amiben a fekete menyasszonyi ruhát említettem meg linkeltem 2 képet). Nekem is ugyanilyen koktélruhám volt amit 1 hónapja viseltem egy esküvőn. Feltettem ide egy kérdést, én is ugyanígy kaptam hideget-meleget. Itt a kérdésem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__2..

2011. aug. 30. 17:08
 30/32 anonim ***** válasza:
51%
Manapság már fel lehet venni.
2011. aug. 30. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!