Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz a fekete koktélruha lagziba?
Áhhh. Menjen mindenki feketében:D Az lesz a legjobb:) Köhögésnél is illik a szánk elé tenni a kezünket, ma már sokan mégsem teszik. Hisz nem az ókorban élünk gyerekek. Már nem kell foglalkozni az illemszabályokkal, azok lejárt lemezek mind. Csak a sznob idióták törődnek vele. Ugyan menjetek már:D
Egyébkét kérdező, menj nyugodtan feketében, kitiltani nem fognak, max ha mások is lesznek ott akik ismerik az illemet, ahogy te (hiszen felmerült benned a kérdés), összesúgnak a hátad mögött. Hogy az ifjú pár megsértődne rajta azt kétlem, nem ezzel lesznek elfoglalva. Bár ha nagyon háklis az ara, akkor lehet:) De a színes kiegészítőt ne felejtsd ki semmiképp.
Többiek: Na. Pontozzatok le;)
A saját szalagavatódra egyenruhát varratok (tehát az osztály közösen ugyanolyat a tűzésre) vagy alkalmit varratsz az utána lévő bálra? Ha alkalmit,akkor miért nem varratod meg most és akkor máris kétszer fel tudod venni?Gondolom nem feketét varratsz a szalagtűződre.
A másik ötletem,hogy nézz körül az aukciós oldalakon,sok szép alkalmi,koktél ruhát lehet ott is kapni nem 10 ezrekért.
Nincs ezzel a ruhával semmi gond. Világos kiegészítőkkel és világos cipővel, táskával fel tudod dobni.
Ezerszer inkább esküvőre való, mint temetésre.
Első válaszoló vagyok (meg én írtam azt a választ is amiben a fekete menyasszonyi ruhát említettem meg linkeltem 2 képet). Nekem is ugyanilyen koktélruhám volt amit 1 hónapja viseltem egy esküvőn. Feltettem ide egy kérdést, én is ugyanígy kaptam hideget-meleget. Itt a kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__2..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!