Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gáz a fekete koktélruha lagziba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz a fekete koktélruha lagziba?

Figyelt kérdés
1 ruhám van és az fekete, de most valahogy nem akarok venni újat azért, hogy 1x felvegyem...vélemény?
2011. aug. 29. 21:20
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Én pirosat nem ajánlanék. Pirosban az ifjú feleség van éjfél után.
2011. aug. 30. 07:46
 12/32 anonim ***** válasza:
78%
őszintén megvallva,ha én menyasszony lennék,akkor engem nem érdekelne hogy a vendégek mibe jönnek.A piros és fekete ruhán sem akadnék ki,mert nem érdekel senki azon a napon csak magamat és páromat tartom elsődlegesen szem elött.Tőlem akár az egész vendégsereg jöhetne feketébe meg pirosba,sőt melegítőben is :D
2011. aug. 30. 08:14
 13/32 anonim ***** válasza:
58%
Nem gáz, sőt. Nagyon elegáns leszel. Azt tudom, hogy fehérben nem illik lenni, meg esetleg olyan színben, mint amilyen a menyecske ruha lesz.
2011. aug. 30. 09:16
 14/32 anonim ***** válasza:
56%

A válasz megírásának időpontja: ma 07:09-es vagyok.

Hiába pontoztatok le ennyire, akkor is ez az igazság.

Ma már senkit sem érdekel, hogy ki milyen színű ruhában megy esküvőre. Az a lényeg, hogy a menyasszonyt ne öltözze túl.

2011. aug. 30. 09:22
 15/32 anonim ***** válasza:
42%
Azért vannak emberek még ma is,akiknek volt gyerekszobájuk és megtanították őket,hogy hova miben illik menni és hogy illik viselkedni.pl. Színházba nem megyünk farmerban,nem rágózunk templomban és nem megyünk fehérben vagy feketében esküvőre.Lehet persze erre vállat vonni,attól ez még íratlan szabály marad.
2011. aug. 30. 09:32
 16/32 anonim ***** válasza:
44%
én is felvenném, koktélruháról van szó, nyilván nem temetésről van szó. a másik, hogy van, ahol a koszorús lányok is feketében vannak.... egyébként pirosat és fehéret nem vennék fel, a menyasszony színe...
2011. aug. 30. 09:37
 17/32 anonim ***** válasza:
78%

És akkor mi a helyzet a fekete menyasszonyi ruhával?? Ha az nem illetlenség akkor egy koktélruha sem...és nyilván koktélruhában meg nem fogsz elmenni temetésre csak azért, mert fekete! Egy fekete ruha is lehet elegáns, és lehet olyan is, ami nem való temetésre!

[link]

Pl. ez a ruha. Ti felvennétek temetésre?? Mert én biztos hogy nem! Ellenben esküvőre nagyon is elegáns!

[link]

Vagy pl. ez. Máris fel van dobva egy kis színnel és nem gyászos...

És még van millió egy ilyen ruha.

2011. aug. 30. 09:53
 18/32 anonim ***** válasza:
30%
Természetesen a fekete koktélruha elegáns,de sem temetésre sem esküvőre nem való.Vannak más események is az ember életében,ahova felveheti.pl. nyári kerti party,céges rendezvény stb. De sem temetésre sem esküvőre nem venném fel.Fedetlen vállakkal egyébként sem szoktak templomba menni a nők,ezért is adnak stólát a menyasszonyi ruhához ( ha az ujjatlan) az egyházi szertartás idejére.
2011. aug. 30. 10:15
 19/32 anonim ***** válasza:
75%
Azért én megnézném, hogy ki akkor idióta, hogy koktélruhában megy kerti party-ra...
2011. aug. 30. 14:03
 20/32 anonim ***** válasza:
51%
Ez az összejövetel színvonalától függ.Voltam már farmeres,kockás inges kerti partyn is és olyanon is,ahol a férfiaknál sem a papucs rövidnadrág kombináció volt az elfogadott,hanem az elegáns öltözet.Ott elfogadott a fekete szín.
2011. aug. 30. 14:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!