Minden nő szekrényében alapruhadarab egy kis (fekete) koktélruha. Nektek ez hogy néz ki? Milyen színű?
Figyelt kérdés
Linkelj (hasonló) képet vagy írd körbe.2011. aug. 30. 07:40
1/11 anonim válasza:
a legegyszerűbb fekete miniruha, kicsit ráncos. pánt nélküli, egyenes, deréknál keskenyebb... kb ilyen: [link]
Azért jó ez, mert különböző stílusú kiegésszítőkkel (öv, cipő, táska, ékszerek, blézer) teljesen át tudom varázsolni a megjelenésemet úgy, hogy csak egy ruhát viselek :) volt hogy 5 napos nyaralásra csak egy ilyet vittem, meg kiegészítőket :)
2/11 anonim válasza:
első
beleszerettem ebbe a ruhába :)
3/11 anonim válasza:
Nekem is fekete, nagyjából így néz ki mint az első kép (az a pánt nélküli) csak kicsit rövidebb
4/11 anonim válasza:
Nekem meg nincs ilyenem. Jajj, akkor nem is vagyok igazi nő. :D
5/11 anonim válasza:
Ilyenem van, csak nem szatén.
6/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
Nekem nincs ilyenem. Hülye mondás egyébként, mert alkalomra, esküvő, céges buli, stb., bármilyen színű ruhában lehet menni, sőt, ha nem vagy üzletasszony, csak mondjuk tini akkor nem is igazán a fekete ami való.
9/11 anonim válasza:
hát akkor nem vagyok igazi nő. :D
10/11 A kérdező kommentje:
Nem kell szigorúan feketének lennie és ha nincs, az nem azt jelenti, hogy nem vagy igazi nő:-D
Egyszerűen csak praktikus, ha van egy akármilyen kis koktélruha féleséged.
2011. aug. 30. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!