Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Akik nem akartok soha házasságot kötni, de ezt nem meritek bevallani a párotoknak? Miért?
Ki az aki nem meri bevallani? Én az elején tisztázom az ilyen dolgokat, hogy tudja a párom mire számithat. De ha egyszer eljön az igazi és annyira elcsavarja a fejem akkor lehet benne lennék.
24F
Nyilván nem a tinik "eljegyzéséről" szól a kérdés, az eljegyzésnek manapság köze nincs a házassághoz, főleg a fiataloknál. Járhatsz jegyben akár 10 évig is, az nem jelent semmit, tudja ezt a pasi is, ezért a gyűrűvel elhúzza a mézes madzagot, hogy őőőőőő komolyan gondolja. Aztán mikor 10 év után, 30-35 évesen még mindig csak menyasszony vagy, akkor rájössz, hogy a vőlegényed sosem fog elvenni, és soha nem is akart.
Erről az egyre gyakoribb problémáról szól a kérdés - szerintem.
19:24, 20:15 ott a pont :D
Én is így gondolom!
A házasság nem kerül pénzbe, én pl. simán házasodnék extrák nélkül is, ünneplő ruhába, vagy kosztümben és utána pár családtagot meghívni egy vacsorára. Ez azt hiszem nem sok befektetés.
A házasságban nem a csiricsáré lagzi és ruha a lényeg, sőt az egyáltalán elmaradhat, HANEM AZ, HOGY ÉREZZEM Ő NEM CSAK SZÓRAKOZIK, HANEM KOMOLYAN GONDOLJA. Felvállal és engem választott, elköteleződött és szeret.
Az eljegyzést hülyeségnek tartom, amíg nincsenek közeli tervek.
Nem azért írtam ki a kérdést mert 100 éve menyasszony vagyok vagy ilyesmi, csak látom az ismerőseim között és itt is, hogy vannak pasik akik csak párkapcsolatokban tengődnek húzzák az időt, várnak a még jobb nőre vagy a nagy szerelemre, vagy nem tudom mire és a másikat csak áltatják, miközben neki megy az ideje, amikor találhatna mást is.
Én nő létemre nem akartam soha férjhez menni.Aztán szerelmes lettem, szültem is gyereket, a páromnak ez sem volt elég, mindenáron házasságot akart.Úgy éreztem, ha neki ennyire fontos és már közös gyerekünk is van, ám legyen.
Életem legrosszabb döntése volt.Azóta úgy kezel mintha a tulajdona volnék, mintha a házassággal megvett volna, mint piacon a lovat.Majdnem rá is ment a kapcsolatunk.Szóval én nagyon megbántam, soha de soha nem mennék férjhez még egyszer!
Na, ilyen is van? Ezentúl a leendő jelöltemnek ezt fogom mondani: a házasság nem jogosít fel senkit arra hogy a másikat tulajdonának tekintsen!
Ez érdekes... ez a faszi is egy aberrált elmebeteg lehetett. Amikor együtt voltatok csak simán, hogy lehet, hogy tudott viselkedni?
Úgy képzeld el, hogy a házasságunk előtt még csak a hangját sem emelte fel, tényleg nagyon jó kapcsolatunk volt.Azóta viszont már többször is ordított velem, sokkal türelmetlenebb, ráadásul házasságunk előtt sokszor ő is kivette a részét a házimunkából, na most erről is teljesen leszokott. Ha nincs éppen kedvem szexelni, akkor rögtön azzal jön, hogy márpedig ez házassági kötelességem vegyem tudomásul. Teljesen kifordult önmagából, szó szerint úgy érzem, hogy ingyen cselédje lettem mióta hozzámentem. Bárcsak sose tettem volna.
El akartam válni, de akkor fenyegetőzik, hogy megöl engem is és magát is.
Na, így menjetek férjhez, lányok!!!Nagyon-nagyon gondoljátok meg! Sajnos a férfiakban benne van a birtoklási vágy:((
Utolsónak: te jó ég a férjed elmebeteg! Én a helyedbe azonnal válnék! Dehogy bánt,csak fenyegetőzik,mert tudja h megijedsz ettől! Lépj!!!
Amúgy én nő vagyok és én nem tervezek se férjhez menni, se gyereket szülni. Én a karriert választom. Nem leszek soha senkinek a tulajdona,nem akarom kiszolgáltatni magam egy pasinak sem :( látok épp elég negativ példát a környezetemben.
Hú, a férjed tényleg totál nem normális. Az én férjem mióta hozzámentem az ég világon semmit sem változott... Ugyan az az ember, mint a házasság előtt. Azelőtt sem akart uralkodni rajtam, s most sem teszi. Teljes mértékben a tenyerén hordoz. Szerintem is rossz döntés volt hozzámenned, de borzasztó, hogy a házasság előtt ennyire meg tudta játszani magát. valószínűleg nem a házasság tette olyanná, amilyen, hanem Ő alapból ilyen ember, csak a házasság biztosíték volt neki, s így már kimutathatja a foga fehérjét. Mennyi ideig voltatok együtt házasság előtt?
(25/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!