Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki parázik az esküvője miatt?
Gondolom van valamilyen listád, hogy miket kell, kellett elintézni. Na, ezt nézd át, és máris megtudod, hogy elfelejtettél-e valamit. Amúgy szerintem ahogy közeledik a nap, úgy egyre nyugodtabb lesz az ember. Legalábbis én így voltam. Aznap már abszolút nem paráztam. Igaz, mi a párommal elég jó szervezők vagyunk, így mi biztosak voltunk a dolgunkban.
Ha te/ti nem vagytok olyan jók a szervezésben, kérj meg valakit, hogy segítsen átnézni a teendőket, elintézendőket.
Nem értem, minek parázni egy esküvő miatt... Elmész, kimondod az igent, aláírod a papírt, csók, pezsgő, kaja, tánc. Vagy még az sem...
Sosem értettem meg azokat a menyasszonyokat, akik szétidegeskedik magukat az esküvő miatt. Egyszerűen nem értem, miért nem lehet felhőtlenül örülni ennek a napnak?
Mondom ezt úgy, hogy az én esküvőmön is történt egy kis malőr: a tanúmnak - aki egyébként gyerekkori legjobb barátnőm - lejárt a személyi igazolványa, és más papír nem volt nála, így nem lehetett a tanúm. Ciki? Az. És akkor mi van? Ott volt a másik legjobb barátnőm, akit a ceremónia előtt öt perccel felkértem (vagyis a nevemben felkért az anyakönyvvezető, mert már benn ült a teremben, míg mi kinn várakoztunk).
Más menyasszony egy ilyenre sikítófrászban tört volna ki, engem viszont már akkor sem igazán érdekelt a dolog. A lényeg, hogy valaki aláírja a papírt... :P
Szerintem te se aggódj, nincs miért. Inkább örülj, és ellenőrizd a papírjaitokat! :)
Nekem két hónap múlva lesz az esküvőm,most kicsit aggodalmaskodok,egy-két dolgot még el kell intézni,ha meglesz,megynyugszok,aztán kezdem újra az esküvő előtt egy-két héttel.:)
ha az én tanúmnak nem lesz érvényes a személyie,tuti nem sikítok, hanem hülyére röhögöm magam.Sztem aznap már nem leszek ideges,nem lesz időm.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!