Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek lehet jó házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet jó házasság abból, ha a lány egyetemet végzett a fiú meg szakközép iskolát?

Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 23:05
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
De sajnos, hogy ellenpéldát is mondjak, van egy barátom, akivel most szakított a barátnője. A barátnő totálisan felfuvalkodott, mert, hogy Ő lediplomázott, és onnantól kezdve "többnek" érezte magát a párjánál (akinek érettségije plusz szakmája van). Viszont ha így alakul, akkor inkább jobb is, ha szétmennek, ugyanis a csajnak alapvető értékrendbeli problémái vannak. Ilyen emberrel pedig nem lehet együtt élni... Minden nap éreztetné, hogy Ő valaki, te pedig "csak" egy...
2011. aug. 31. 22:05
 22/29 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: 08-27 13:44

Ott a pont!!! Teljesen egyet értek!

2011. aug. 31. 22:25
 23/29 anonim ***** válasza:
94%

Én egyetemista vagyok a párom kőműves. Teljesen jól működik a kapcsolat, gond csak akkor adódott, amikor egy esküvőn fiatalok között ültünk és egyik is-másik is mesélte, hogy milyen egyetemet végzett/végez. Utólag mesélte nekem, hogy rosszul érezte magát és örült, hogy tőle nem kérdezték meg mit végzett. De volt már olyan is, hogy hozzámvágta egy veszekedés alkalmával, hogy "ti, okosak"... pedig soha de soha nem éreztettem vele hogy kevesebb mint bárki más. Csak neki van kisebbségi komplexusa, holott hülyeség nélkül mondom milliószor jobban fog az agya mint nekem. Gyorsabban tanul, több mindenre emlékszik, hamarabb megérti a dolgok mikéntjét stb. Én négyszer ötször néztem végig a pólóhajtogatós gyorsvideót, ő egyszer látta és pillanatok alatt megmutatta nekem hogy kell.

Szóval működik a kapcsolat, csak a kisebbségi komplexust vagy ha van olyan akkor a fölényeskedést kell legyőzni.

2011. aug. 31. 22:35
 24/29 anonim ***** válasza:
Persze mindig van kivétel, de általában a műveltségi különbség hangsúlyozottan előjön. Konkrétan egy ilyen párt ismerek, ahol a csaj egyetemista, a pasi pedig munkásember. A csaj folyton panaszkodik, hogy a barátja egyáltalán nem érti meg, nem tud vele értelmesen elbeszélgetni, és hogy az egyetemi ismerősei közül kb bárki jobban illene hozzá. A különbség, hogy az egyetemista ismerősei véznák/kövérek/szemüvegesek/pattanásosak/stb., a szakmunkás meg kigyúrt+jóképű. Szakítottak már egyszer, most épp vele van, de folyton a szakításon gondolkodik. Lehet, hogy vele marad hosszabb távon is, de akkor tuti csak kompromisszumkapcsolat lesz a részéről.
2011. aug. 31. 23:01
 25/29 anonim ***** válasza:
A nővérem tanárnő, a férje meg konténer fuvarozó (na jó, ő mondjuk vállalkozó, de elég gyakran fuvaroz) és érettségije van csak. 14 éve boldog házasok.
2011. aug. 31. 23:07
 26/29 anonim ***** válasza:
Nekem van egy csaj ismerősöm, aki főiskolát végzett, és matektanárként dolgozik ált. suliban. Kb 2 éve ment férjhez, de a férje többször mesélte már nekem, hogy a felesége állandóan bántja, hogy legalább menjen el és érettségizzen le (mmert neki csak szakmája van, viszont nagyon jó szakember, tök értelmes, és borzasztó jól keres). A fickó úgy érzi, hogy neki felesleges már beülni az isipadba, de a feleség állandóan érezteti vele, hogy Ő buta, és tanulnia kéne még. Elég gáz... De sajnos ilyenek is vannak. Még azt is mesélte a pasi, hogy a felesége azt mondta, h addig nem hajlandó felvenni a pasi nevét, amíg nem érettségizik le. Szerintetek normális? de a pasi se teljesen az, ha ezek után elvette azt a pics@t.
2011. aug. 31. 23:35
 27/29 anonim ***** válasza:

Nekem 2 diplomám van, a férjem meg nem fejezte be a főiskolát, mert inkább dolgozott látástól mikulásig, így csak érettségije van. Viszont 3x annyit keres mint én, és szerintem okosabb is. 10 éve vagyunk együtt.

Egyedüli problémám az, hogy fogom a gyerekeknek majd megmagyarázni, nekik miért kell nekik viszont befejezni az iskolát, ha elkezdik.

2011. szept. 1. 05:45
 28/29 anonim ***** válasza:

Igen!Csak a "szokásos " dolgok kellenek, tisztelet,öszinteség,blabla.

mellete és ellene is tudok:

diplomás pár,állandó piszkálódás meg erőfitogtatatás

másik pár lány diploma fiú kétkezi munkás tök jól megvannak

Szerintem nem ez a döntő

Ja és társadolmi különbség?na neeee az egyeztemi vézettség nem 1 lépcső amitől felsőbbrendű leszel.

Mielőtt valaki leoltana én is egyetemre járok de tényleg nem érzem hogy más ember lettem...

2011. szept. 1. 07:42
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Persze, szombaton voltunk esküvőn, a lány egyetem vagy főiskolát végzett, a fiú csak szakközépiskolát.

A lány 26 éves, a fiú 27, látszott rajtuk hogy nagyon boldogok, nem ezen múlik az hogy jó-e a házasság.(:

12L

2011. szept. 1. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!