Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet jó házasság abból, ha a lány egyetemet végzett a fiú meg szakközép iskolát?
Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 23:05
11/29 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Ahogy már előttem leírták a tudást és műveltséget nem az iskolai végzettség határozza meg.
12/29 anonim válasza:
Ha a szakmunkásra gondol valaki, akkor ne a nem dolgozó, cigány képe ugorjon be, ne egy olyan figura álljon előttetek, hogy egy rosszul öltözött, igénytelen ember, oké? Unalmas, hogy sokaknak ez jut eszébe egy szakmunkásról...
13/29 anonim válasza:
ebből semmi jó nem sülhet ki, egy közelharcos soha ne jöjjön össze egy íjásszal
14/29 anonim válasza:
Működik a dolog! 7 éve együtt vagyok a férjemmel, én diplomás vagyok ő érettségizett (+ asztalos szakmája van). Értelmesebb, mint sok régi egyetemi csoporttársam!!
De ott van pl. a főnöknőm: két diplomája van, egy nagy céget vezet, a férjének meg szakmunkás végzettsége van. 30 éve nagyon boldogok együtt, szinte tökéletes a házasságuk. Szóval abszolút nem a végzettségen múlik a dolog!!
25/N
15/29 anonim válasza:
Ha már felmerül valamelyik félben ez a kérdés akkor nem...
16/29 anonim válasza:
Van egy ügyvéd ismerősöm,akinek a vőlegénye kőműves.Lassan 7 éve lesznek együtt.úgy néz ki,működik,bár még nem házasok,de évek együtt élnek már nagyon régóta.
17/29 anonim válasza:
Párom szakmunkás, mindig is festő akart lenni, ő lett az évfolyam legjobbja, pénz jutalom meg kb 5 oklevél. Én a második diplomámat csinálom. Nálunk működik, semmi gond nem volt ebből. Otthon is kezére áll a munka mindent szinte megcsinál, most épp az új kapunkat készíti. Kész lennék ha nem tudna megfogni egy csavarhúzót, vagy nem tudná megszerelni a porszívót vagy a mosógépet.Én azt nem bírnám elviselni.
19/29 A kérdező kommentje:
Igen, örülök és köszi mindenkinek :)
2011. aug. 31. 21:46
20/29 anonim válasza:
Persze,ne viccelj! Nekem diplomám van a férjemnek pedig érettségije plusz szakmája. Egyébként pedig intelligenciát nem egyetemen osztogatnak... :) Viszont azon én is meglepődtem, hogy orvos nőnek szakmunkás a férje. Ne értsétek félre, csak azért lepett meg, mert én akármilyen orvost ismerek, annak mindnek szintén orvos a házastársa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!