Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 7-8 év együttlét után esküvő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7-8 év együttlét után esküvő, de még egy percet sem laktak együtt?

Figyelt kérdés

Egy baráti pár hamarosan összeházasodik. Csakhogy! Egyetlen percet sem laktak együtt. Hol itt vannak, hol ott, a szülők kiszolgálják Őket, meló után mindenki teszi a maga kis dolgát (hobbiját), csak késő délután, este, ill. késő este találkoznak, együtt alszanak, másnap ugyanez! Sajnos senki sem jósol hosszú házasságot Nekik.. :(

Vélemények?

2011. aug. 25. 13:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
81%

"Sajnos senki sem jósol hosszú házasságot Nekik.. :( "

Lepontozhattok, DE! kérték, hogy jósoljatok nekik??

Nem? Akkor ne tegye. Senki.

2011. aug. 25. 13:41
 12/24 anonim ***** válasza:
49%

Alapvetően egyetértek azzal, hogy kinek mi köze hozzá. De sajnos abban egyetértek a kérdezővel, hogy nem fog sokáig tartani. De nem azért, mert nem laktak együtt. (Mondjuk ha minden nap együtt alszanak, az már együttélés, mindegy, hol teszik. Lehet, hogy "hivatalosan" nem laknak együtt, de ha nem megy egyik jobbra, másik balra este, akkor az együttélésnek számít.)

A veszélyt abban látom, hogy 7-8 év után szerintem csak az illendőség kedvéért házasodnak vagy mert "elvárja" tőlük a család, nem azért, mert hű de nagy a boldogság. Vannak kivételek, tudom, de a legtöbben azért házasodnak 8 év után, mert kifullad a kapcsolat, és muszáj változtatni, erre 2 lehetőséget látnak: szakítani vagy házasodni, és szakítani nem mernek. Vagy a lány simán kierőszakolja. Bármelyik verzió, egyik sem működik tartósan.

Az, hogy munka után még hódolnak a hobbijuknak, az teljesen normális egy kapcsolatban. Az, hogy van párod, nem jelentheti azt, hogy le kell mondanod arról, ami boldoggá tesz, mert ha feláldozod magad, megromlik a kapcsolat is.

2011. aug. 25. 13:48
 13/24 anonim ***** válasza:
63%

Nem lehet biztosra jósolni, 100%-ra venni dolgokat, az biztos. Kivételek mindig vannak. DE! Ha belegondolsz, 7-8 év alatt ezt az életformát szokták meg. Szeretik így egymást, jól elvannak, de mindkettőnek megvan a saját magán zónája. Ezt szokták meg, így harmonikus a kapcsolatuk. Ha most ez megváltozik egy összeköltözéssel, ill. házassággal, lehet hogy ott már nagyon felborul ez a megszokott jó, és egymás idegeire mennek.

Egy jó barátom pontosan így járt. 8 évig voltak együtt. Külön lakásuk volt, nem aludtak együtt minden éjjel, volt, hogy még nyaralni is külön mentek, de egy pár voltak. Aztán úgy gondolták, ideje lesz szorosabbra fűzni a dolgot, és összeházasodtak, összeköltöztek. Ebben a teljesen más helyzetben viszont már nem bírták elviselni egymást. A több milliós, nagy csinnadrattás esküvő után nem egész egy év múlva már el is váltak, nagy-nagy haragban.

Persze ez nem törvényszerű, de logikusan végiggondolva van esélye!

2011. aug. 25. 13:48
 14/24 anonim ***** válasza:
76%

A kérdező nem arra volt kíváncsi, hogy van e köze hozzá bárkinek, hanem véleményt, esetleg tapasztalatot kért!

Lehet belőle bármi, de...

Az én példám ugyan így indult. 7-8 év együtt járás, stb. Aztán esküvő után egy darabig jó volt. Aztán inkább az anyjának tekintett. Elváltunk 2 év után úgy, hogy 1 évet már abból is külön éltünk.

Nekik sok szerencsét és boldog közös életet!

2011. aug. 25. 13:50
 15/24 anonim ***** válasza:
66%
7-8 év együtt járás, ennyit tudunk. Honnan veszitek, hogy nem tizenegy-két éves koruk óta járnak? Én ismerek olyan párt, akik 12 évesen jöttek össze, huszonévesen esküdtek. Teljesen normális ez 7-8 év után így, nem?
2011. aug. 25. 14:20
 16/24 A kérdező kommentje:

Oké, nincs hozzá közünk, csak aggódunk, mert így jól elvannak, de amikor egyedül kellene majd boldogulniuk, el fognak vérezni! Egyikőjük sem tudja milyen amikor havonta számlákat kell fizetni, és nem lehet elszórni a fizut, főzni a férjemre, háztartást vezetni.. Ja, a leányzó nem túl házias, a srác viszont hozzá van szokva anyuka finom főztjeihez, meg a kiszolgáláshoz..

Lány 27, fiú 34 éves

2011. aug. 25. 14:34
 17/24 A kérdező kommentje:
Ja, és az együtt alvás nagyon, de nagyon nem ugyanaz, mint az együtt élés!!!
2011. aug. 25. 14:36
 18/24 anonim ***** válasza:

Senkinek semmi köze hozzá és szerintem semmi joga beleszólni mások életébe. Régen nem is volt divat összeköltözni házasság előtt mégis vannak jól működő házasságok. A szüleim sem laktak együtt, mégis házasok 24 éve nagy boldogságban.

Én is hozzámennék ahhoz, akit szeretek, akár ebben a percben is, úgy, hogy egyetlen pillanatot sem laktunk együtt, mert tudom, hogy nekem ő a másik felem, nélküle nem is vagyok egész ember.

2011. aug. 25. 16:24
 19/24 anonim ***** válasza:

"Egyedül kellene boldogulniuk"

Egyszer csak fel kell nőniük, nem? Nem élhetne örökké anyuci, apuci mellett, akik befizetik mindig nekik a számlákat.

Ha csak összeköltöznének, akkor is meg kéne valahogy oldaniuk az élet ezen (piszkos anyagi) dolgait. Nem?

Ha szeretik egymást, éljenek házasságban, az ő döntésük.

Lehet, hogy éppen egy olyan barátod házassága fog tönkremenni, akikre nem is gondoltok, mert ők aztán jól kiismerték egymást az együttélés alatt.

Semmi nem garancia egyikre sem...

2011. aug. 25. 23:00
 20/24 anonim ***** válasza:
Ő dolguk ...mit kell ezen agyalnod? Majd ők megoldják ha jól olvasom nem 18 évesek már.
2011. aug. 26. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!