Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit foglal magába a Esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit foglal magába a Esküvői próbavacsora?

Figyelt kérdés

Mire jó? Ez minden esküvőn előfordul?? :D

Köszönöm a hozzászólásokat :)

2011. aug. 22. 12:03
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Esküvő előtt a fiatal pár beballag az étterembe, ahol az esküvőjüket szeretnék tartani és megkóstolják azokat az ételeket, amelyeket a lagzin tálalnának fel.
2011. aug. 22. 12:15
 2/6 anonim ***** válasza:
72%

Felesleges pénzkidobást és rongyrázást.

(Le lehet pontozni, nekem ez a véleményem)

2011. aug. 22. 12:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hülye( tényleg nagyon hülye) amerikai szokás. Sosem értettem az értelmét. Az esküvőn már senkinek se lesz kedve se inni, se enni, se kiöltözni, se semmihez, mert előtte nap már megvolt. Amúgy nálunk nem is szokás. Szerencsére.
2011. aug. 22. 13:11
 4/6 anonim ***** válasza:
86%
Amúgy az első nem vágja, hogy miről van szó:)
2011. aug. 22. 13:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A próbavacsora egy dologra jó, hogy kétszer fizesse ki az ember a lagzi költséget. Egy próbavacsora az esküvő előtt történő lagzi vacsora MINDEN vendéggel. Vagyis elmennek a helyszínre esznek elpróbálnak nagyjából mindent, hogy na majd itt lesz a köszöntő itt lesz a tányérsepregetés és egyéb. Nekünk nem volt és a násznép képes volt próba nélkül is enni.
2011. aug. 22. 13:43
 6/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek :D

Szerintem is egy fölös dolog :) És pénzpazarlás :D

2011. aug. 22. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!