Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjhez menni készülök, immár harmadszor. Szerintetek milyen ruhát kéne viselnem?
(fili)
Na itt aztán válogathatsz. Nem olcsó de örök darab. Sajna már ő is árul kínai cuccot is de általában itt legtöbb ruha itthon készül a saját varrodájában.
22:02
Az én válaszom hasznos volt, tényleg nem kéne felvennie mert azt csak az első házasságnál szokás.
De neki ez már a HARMADIK házassága ráadásul egy kicsit idős is már.
Köszönöm mindenkinek a választ és a gratulációkat. A nadrágos megoldás nagyon tetszik, de még azért válogatok.
Eszembe sem jutott fehéret felvenni, már másodszor sem ez volt rajtam. És nem tartom magam öregecskének, csak nem vagyok már 20 éves. Én sem terveztem előre a háromszori férjhez menést, igy alakult, és most sokkal boldogabb vagyok, mint az első esküvőm előtt. Végre megtaláltam azt az embert, aki igazán szeret, és akit én is nagyon szeretek.
Egyébként nekem nagyon tetszenek a bordó ruhák, csak nem tudom, hogy esküvőre ez illik-e. Szerintem inkább egy világosabb szin mellett fogok dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!