Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjhez menni készülök, immár harmadszor. Szerintetek milyen ruhát kéne viselnem?
Egy olyasmit el tudnék képzelni, mint itt a linkben az első, vagy az utolsó, annyi változtatással hogy kevéssé kivágott (az utolsó eléggé az a képen) bézs vagy törtfehér színben, esetleg kicsi ujjakkal. Bolerót vehetsz hozzá.
Ez bézsben, vastagabb pántokkal vagy háromnegyedes ujjal:
És végül egy ilyen, szintén valami bézs vagy akár halvány mályva árnyalatban:
Sok boldogságot!
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:41
Én vagyok a mosómedve.
,,Én vagyok a mosómedve."
(>.<)!!!
:-DDD
Lehet, hogy hétköznap farmerban, pólóban jársz, de egy esküvő mégsem egy hétköznapi esemény!...
Arról nem is beszélve, hogy muszáj legyen egy elegánsabb darabod, ha esetleg színházba mentek!...
Lehet, most nem tudod magadon elképzelni, de ha felpróbálod, majd meglátod, hogy jól áll majd a KOSZTÜM!
Egy blézer, szoknya vagy kiskosztüm nagyon elegáns tud lenni és később is jól kihasználható...
Esetleg lehet egy hosszú fekete alkalmi nadrág egy elegáns tunikával (de ez nem annyira lenne elegáns, mint egy kiskosztüm)...
Miért lettem lepontozva??
Csak azt tanácsoltam, hogy fehéret nem kéne felvennie.
Anyám az első esküvőjén manyaszzonyi ruhában volt, a másodikon fehér kosztümben, a harmadikon fekete kosztümben, és eddig ez a nyerő :D
Én azt mondom, h valami mell alatt vágottat válaszz sok ilyet linkeltek, mert azok nagyon jól mutatnak molett nőkön, akiknek, nos van cicijük is hozzá, nagyon szexi bír lenni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!