Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar komolyabb dolgokat a kapcsolatunkban?
14:38-nak köszönöm a választ, sajnos érzek ebben is igazságot. Hogy lehet egy ilyen hosszú kapcsolatból úgy kilépni, hogy szereted, szeret, csak nincs ugye közös jövőkép? Neked hogy sikerült?
Nem szépítek, k.rva nehezen, mert ennyire soha senkit nem szerettem. Ő volt az első pasas az életemben, akire már társként néztem. Egyébként az könnyített valamit, hogy tisztában voltam vele, hogy aki nem vállal ilyen komoly elköteleződést és csak teng-leng mellettem, az annyira olyan fenemód nem kötődik. 1 hónapja mentünk szét, azóta már jobban vagyok kicsit, de még nagyon sok időbe fog telni, amíg teljesen kiheverem és tovább kereshetem az Igazit, aki nem csak elvan mellettem mint a befőtt, hanem tényleg komolyan gondolja és azt akarja, hogy nekünk egybefonódjon az életünk.
Jó hírem van!:) Költözünk!:)) ÖSSZE!:D
Elmondtam neki, hogy nem most, de pár év múlva gyereket szeretnék, és hogy ha most nem lépünk valamit, ami ehhez közelebb visz, akkor soha. Jött a szüleivel, hogy nagyon sajnálja őket, és hogy fél attól, hogy nem fognak nélküle boldogulni (anyagiak), és mondtam neki, hogy ha most nem, akkor én az idén már tuti nem, mert akkor úgy alakítom az életemet, hogy nem erre koncentrálok. Ő meg beszéljen meg a szüleivel egy hónap, nap, óra, percet, amikor elengedik otthonról, és nincs több "óó de csak még ebben segíts, most van szükségünk rá".
Meglepődtem, mert hatott a dolog, azt mondta, beszél a szüleivel, elmondta nekik, hogy ez van, ezt szeretnénk, és láttam, hogy nem örülnek, de elfogadták.
Ma pedig lekaucióztunk egy nagyon szép társasházi albérletet...:))És azt látom rajta, hogy egész nap fülig ér a szája:))
Köszönöm a válaszokat Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!