Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudtok az interneten egy olyan oldalt ahol lehet online táncot tanulni esküvőre?
Figyelt kérdés
olyan oldalt keresek ahol lépésről lépésre bemutatnak egy táncot. Egy első táncot szeretnénk betanulni2009. ápr. 11. 16:17
1/2 anonim válasza:
Hűha, nagyon nehéz dologra vállalkoztatok, ha neten keresztül akartok táncot tanulni. Van valamelyikőtöknek valamennyi táncos előélete? Én 2 és fél évig táncoltam az esküvő előtt aktívan, és így is tanárhoz mentünk, hogy a férjemnek is menjen, mert nem tudtam neki mindent megmutatni normálisan, mivel a férfi lépéseket nem ismerem minden figuránál.
Milyen táncot szeretnétek? Keringő, rocky, csa-csa, rumba...
megpróbálok valamit nézni, ha megírod
2/2 anonim válasza:
www.youtube.com Annyi videó van, hogy egész hétvégén ezeket nézegettük. Beírod a search-be: First wedding dance Nem biztos, hogy ez amit keresel, ezek meglepetés táncok a násznép számára "surprise dance"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!