Hogy tudok az interneten online filmet nézni? (az online filmnézős oldalakon)
Google: "online film"
A kérdésedből 16,5 másodperc alatt kimásolva, megírva...
G.
Én rákattintottam a film címére, meg a képre is., meg arra is, hogy megnéz, és semmi nem történt, nem működött...
Nem vagyok ennyire "analfabéta" ezen a téren, tényleg arra kattintottam, amire kell, és tényleg nem működött.
Na nem baj, azt hiszem, maradok a filmkölcsönzőnél!
De azért köszi a válaszokat!
A google - ba természetesen beírtam, hogy online film, és találtam vagy 10 online film nézős oldalt, csakhogy mindegyikkel ugyanaz volt a bajom, amit már leírtam.
Oda kattintottam, ahova kell, és nem történik semmi.
Illetve az egyik működött, sikerült, mindössze fél másodpercenként leállt.
Nagyon értessz hozzá:
Asszongya hogy, google, online film:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9-es találatok garantáltan működnek.
Már néztem rajtuk filmet.
Küldd már el nekem a film címét, amit megnéznél, légy oly kedves!
G.
Return to Me/ Szívedbe zárva, ezt próbáltam először megnézni, de félmásodpercenként megállt. Először a Forró éjszakában (1967.) - t szerettem volna megnézni, aminek a youtube - on láttam a trailer - ét, de nem tudtam... :-)
Aztán filmkölcsönzőből kivéve megnéztem végül A diadalt, ami igaz történet alapján készült, egy tanárról.
Igazából csak az volt nekem a lényeg, hogy egy jó filmet láthassak, ... de kinek mi a jó. De a Forró éjszakában - t még mindig szívesen megnézném, és nincs meg a filmkölcsönzőben.
Forró éjszakában
Elindítottam, és nekem gyorsabban töltött, mint ahogy a film ment (bár nem néztem utána).
Ha esetleg lassan töltene, kattints a pillanat állj-ra, várj öt-tíz percet, és utána kattints a továbbra.
Persze internet sávszélességtől is függ, meg persze amikor a legtöbben vannak a neten, lassabb lehet.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!