Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zorana kérdése:
33 hetes kismama. Polgári esküvőnk lesz 2 hét múlva!
Mit vegyek fel?
Figyelt kérdés
Tegnap 5 perc alatt döntöttünk a párommal h összeházasodunk 2 hét múlva - csak azért mondom nehogy vki "belém kössön" , hogy most jut eszembe. :)
A lényeg : 2 hét múlva esküvő (polgári), 33 hetes kismama vagyok, jó nagy a pocakom és nem tudom mit vegyek fel. Nem szeretnénk 1 alkalomra külön ruhára költeni amit soha többé nem veszek fel. Meg babásan nyilván érthető, hogy kisebb kiadásunk is nagyobb. Mit javasoltok? Én egy nyári térdig érő ruhára gondoltam többségében fehér némi feketével. Hó fehérben nem szeretnék lenni.
Brendonban helyes felsők,ruhák vannak,nem muszáj a fehér
2011. aug. 10. 12:52
14/19 anonim válasza:
a westendben láttam nagyon csini ruhákat(ha jól emlékszem debenhams a neve)ami pont neked való lenne.előttem pont egy kb 8hós terhes kismama próbált egy gyönyörű barack színű ruhát,pár kis fehér virág volt talán rajta.nagyon elegáns volt,és a pocakján különösen bájosan állt...ha pesti v pest közeli vagy,szerintem mindenképp nézz be:)
2011. aug. 10. 17:24
15/19 anonim válasza:
Teljesen jó az, amit írtál :) nagyon csini leszel, ez biztos, de most nem ez a lényeg, hanem hogy együtt legyetek (örökké...) :) Úgyhogy nyugodtan menj el abban, amit írtál. Tökéletes!
2011. aug. 10. 17:36
16/19 A kérdező kommentje:
Engem se a ruha izgat igazán, hanem hogy kimondhatom: "igen, akarom!" :) Mondjuk mindketten úgy vagyunk vele, hogy a papir nem változtat semmin - csupán egy formaság. De nagyon várjuk. :) köszi a válaszokat!!!
2011. aug. 11. 09:29
17/19 anonim válasza:
akármit veszel fel,biztos hogy életed egyik legszebb napja lesz és gyönyörű leszel.úgyhogy menj abban ami kényelmes.szurkolok nektek és sok boldogságot.
2011. aug. 11. 16:42
18/19 anonim válasza:
hidd el változtat :) majd meglátod. még jobban összekovácsol,és teljesen más érzés h aki melletted van az a férjed,és a tudat h ország-világ előtt kinyilatkoztatod h csak ő és örökké!!!
bocs az offért,sok boldogságot,olyanban menj amiben jólesik, lehet h majd lesz nagy lagzitok is egyszer,majd akkor jöhet a királynő ruha :)
2011. aug. 11. 16:56
19/19 Atroposz válasza:
Én 11 hetes vagyok tegnap bejelentkeztünk szept. 13-a után bármikor mehetünk, hétköznap aláírósra.A párom megkérdezte milyen ruha az elfogadható.Na ezen kiakadtam egy kicsit, nem kéne, hogy ez kérdés legyen.Én nagy esküvőt szerettem volna, aztán lemondtam róla szűk családi kőr menyasszonyi ruha koszorús lányok egy kis ebéd. stb Most ,hogy babás lettem most már csak aláírós 2 tanús "esküvő lesz" ,de abból is kiakarom hozni a legjobbat fehér alkalmi ruhát fogok venni fehér cipőt és még veszek egy csokor virágot, mert megérdemlem .A párom nem fog nagy feneket keríteni,de én jól fogom érezni magam. Mindenki olyan ruhában menjen férjhez amiben jól érzi magát mert az a ti napotok lesz!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!