Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik ruhát válasszam a 6 közül?
Figyelt kérdés
Igazi,nagy,habos-babos esküvői ruhát szeretnék.ki is választottam hatot,választani egyenlőre nagyon nehéz:)
174cm magas vagyok,átlagos/picit gömbölyű(70kg) testalkattal,derekam vékony,csípőm szélesebb.
Az én izlésemnek az első jobban tetszik(nem szeretem a habos-babos ruhákat),de az utolsó is szép.
2011. aug. 9. 10:49
33/53 anonim válasza:
Én magam is A-vonalú uszályos ruhát választottam. Látom az elsőt vagy a Kecskeméti vagy a Bp-i Vanessában választottad. Nálam az volt a jó, hogy jó minőségű volt az anyag és nagyon könnyű volt. Ian Stuart volt.Az uszályt egy-egy gombbal, kapcsal fel lehetett hajtani hátra, így tánc közben nem zavart. Én is hasonló méretű voltam, s nem is akartam volna pántost. Átagos cicihez és jól szabott ruhához nem is kell szerintem. Ezek a ruhák amiket váléasztottál különböző színűek, neeked mindegy milyen a ruha színe? Nálunk a párom kikötötte, hogy csak fehérben lehetek. A szalonban csak ekrűben volt meg, külön nekem rendelték meg olaszból, hogy fehérben lehessek. Nem volt plusszpénz.
Szóval a tánc, jó volt a ruha és nagyon vigyáztam rá( de az egész éjszakát végigtáncoltam), mert ha vmi olaj, vagy durva folt lett volna az alján 100 ezer Ft körül kellett volna fizetnem plusszban, az amúgy sem olcsó ruhára. Nagyon jó volt és én a szalonnal is nagyon meg voltam elégedve. Szóval szerintem ezt is vedd figyelembe, mikor döntesz.
Volt olyan is aki egyből 2 ruhát választott. Egyet a szertartásokra és egyet a lagzira. Ami könnyű és lehet benne táncolni.
2011. aug. 9. 11:26
34/53 A kérdező kommentje:
ahogy átnéztem a képeket újra,nekem az 5.és 6.tetszik most a legjobban:)várok még soksok kommentet:)sokaknak az 1.volt a kedvenc.utólag ahogy megnéztem nagyobba viszont nekem mégse tetszik,rengetek ilyen csillámporos csík van rajta,az nekem nagyon nem jött be így utólag..a köveket szeretem,de ezt a rengeteg csillogós por szerű izét..köszi mindenkinek az eddigi segítséget:)sőt ha tudtok abban is segíthetnétek,hogy milyen haj illik az ilyen ruhákhoz.szerintetek mindenképp csak konyt?
2011. aug. 9. 11:31
35/53 A kérdező kommentje:
a kedves utolsónak igaza van,az elsőt pesten néztem.a többit igazából itthon csak nagyon hasonlót tudtak mutatni,de rátaláltam a külföldi oldalra ahol rendelhető.kicsit ugyan veszélyes a dolog,de mindent méretre varrnak,itthon pedig varrónővel levetetem a méreteimet,azt küldöm el.ráhagyok pár centit,hogy addig ha hizok(nem tervezek:D)akkor jó legyen,itthon pedig ahogy megérkezik a ruha,viszem a varrónőhöz és ahol nem passzol ott teljesen rám szabja.és tényleg nem vészesen nehezek ezek a ruhák,de nem is érdekel,mert egyszerűen gyönyörűek,szalagavatón,bálon sokszor voltam ilyenben,jól bírom a strapát:)HA TEhetném minden nap ilyen ruhában lennék:)
2011. aug. 9. 11:38
36/53 A kérdező kommentje:
tiszta lökött vagyok,a ruha színéről:a hófehértől az ekrüig lehet bármelyik.nekem nem lett kikötve.nem is köthetné ki.nem vagyok szűz,amúgy is picit nekem visszatetsző a templomban a hófehér ruha a nem szűz nőn,bár szíve joga,és én is simán felvenném,mert senki nem szólhat bele,majd a saját esküvőjén azt csinál amit akar.
2011. aug. 9. 11:41
37/53 anonim válasza:
1 és 3 viszi nálam a prímet:)
2011. aug. 9. 12:40
38/53 anonim válasza:
1 és a 4es nagyon szép.
2011. aug. 9. 12:52
39/53 anonim válasza:
Őszintén szólva, sztem nem az én véleményemre kellene adnod, mert én meg alapból nem a habos-babos-puffos-királylányos esküvői ruhákért rajongok... nekem ebből a felhozatalból az 1., a javított 4. és az 5. jön be leginkább.
2011. aug. 9. 13:37
40/53 anonim válasza:
nekem inkább a 4. tetszik, a többiből nem is lehet sokat látni, mert majdnem mindegyik ül. Az első elég függöny szerű :(
én inkább erről az oldalról az 5. ruhát választanám, bár nem ez az ízlésem, de ez tetszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!