Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Melyik ruhát válasszam a 6 közül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik ruhát válasszam a 6 közül?

Figyelt kérdés

Igazi,nagy,habos-babos esküvői ruhát szeretnék.ki is választottam hatot,választani egyenlőre nagyon nehéz:)

174cm magas vagyok,átlagos/picit gömbölyű(70kg) testalkattal,derekam vékony,csípőm szélesebb.

A linkek ezek:1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

6. [link]

2011. aug. 9. 09:22
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:
a csípőcsontom van ki igazából picit:Dpont azért állt jól mert a vékony derék-kicsit szélesebb csípő szép kontrasztot adott.de arra gondolj hogy ilyen hatalmas elefánt csípőm van:Drelativ mindenkinek mi a nagy:).bár tény és való az,hogy az 1.nem állt olyan jól!
2011. aug. 9. 09:50
 22/53 anonim ***** válasza:

Nekem a 3. és az 5. tetszik, mert inkább az egyszerűbbek tetszenek, mint amikor csupa fodor az egész. Egyébként én is úgy voltam, hogy 6 ruha közül nem tudtam választani. Én úgy próbáltam fel őket, hogy anyukám lefotózott bennük. A képeket megmutattam a barátnőimnek, ismerőseimnek, valamint én magam is kritikus szemmel nézegettem kb. 3 napig éjjel-nappal őket. Aztán az egyikre azt mondtam, hogy ránézésre ez áll a legjobban rajtam és a stílusa is a legközelebb. Fura, de akiknek megmutattam a 80%-a ezt a ruhát is választotta. Így az maradt és nem bántam meg. Talán kipróbálhatnád ezt a módszert. A másik, hogy próbálj meg bennük sétálni, leülni, táncolni vagy ugrálni, hogy úgy milyen érzés, nem-e nehéz. Gondolj bele, néhány órát biztos, hogy eltöltesz benne és jól kell érezned magad. Attól nem kell félni, hogy leesik. Ha a szalonban megfelelően rádigazítják, nem szabad lecsúsznia!!! Egyébként nekem azt mondták még, hogyha nagyon félek, hogy mégis lecsúszik, akkor tudnak egy kis pántot a mellrészéhez varrni, hogyha tánc közben nem érzem biztonságosnak, akkor annyi, hogy előhúzom a melltartó részéből és a nyakamba kötöm. Nem kellett ilyen, úgy állt rajtam a ruha, hogy meg sem mozdult! :)

Sok boldogságot!!!!

2011. aug. 9. 09:52
 23/53 A kérdező kommentje:
a 9:47-es tökéletesen átlátta a helyzetet:)
2011. aug. 9. 09:52
 24/53 anonim ***** válasza:

Nekem egyik sem tetszik. Utálom a habos-babos rucit, és ezek közül mind olyan.

Bocs.

2011. aug. 9. 09:54
 25/53 A kérdező kommentje:
hát,megesik hogy az embereknek más a stílusuj,bár ezzel sokat nem segítettél:Dnekem a kritikával semmi bajom,sőt elfogadom,elvileg azért is írtam,hogy hátha mások kritikusabb szemmel látják hogy melyik az,amelyik már nagyon nem szép.ha gondolod linkelj olyat ami szerinted szép..
2011. aug. 9. 09:58
 26/53 anonim ***** válasza:
Szerintem az elsőt válaszd, gyönyörű szép ruha.
2011. aug. 9. 10:06
 27/53 anonim ***** válasza:
Az elsőt válaszd-gyönyörűűű
2011. aug. 9. 10:16
 28/53 anonim ***** válasza:

5. nekem egyből szerelem, a többi fúj.

Persze lehet szalonban próba során pont a fúj lenne álomszép és a szerelem meg fúj. Amelyik a legszuperebben áll azt válaszd, ha mind jól áll és mind tetszik, akkor az 5ös:)

2011. aug. 9. 10:24
 29/53 anonim ***** válasza:
Nekem 1. és 3!
2011. aug. 9. 10:28
 30/53 A kérdező kommentje:
még a 2,3,5,6-os van versenyben:)
2011. aug. 9. 10:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!