Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik ruhát válasszam a 6 közül?
Figyelt kérdés
Igazi,nagy,habos-babos esküvői ruhát szeretnék.ki is választottam hatot,választani egyenlőre nagyon nehéz:)
174cm magas vagyok,átlagos/picit gömbölyű(70kg) testalkattal,derekam vékony,csípőm szélesebb.
A linkek ezek:1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
2011. aug. 9. 09:22
12/53 anonim válasza:
Na a 4. az aztán inkább modern, de semmiképp se habos babos. Ja és nem is tetszik.
13/53 anonim válasza:
Hát én veled egy súlyban vagyok, csak picit magasabb. Az biztos, hogy fel nem vennék pánt nélküli ruhát, se habos nagy szoknyásat, mert úgy néznék ki benne, mint egy elefánt. Felpróbáltad ezeket, vagy csak a képek tetszettek meg?
14/53 anonim válasza:
Szerintem az 1. és a 3. a legszebb :)))
15/53 anonim válasza:
Az első a legszebb bár mindegyik gyönyörű de az a legszebb!
17/53 anonim válasza:
Eddig az első tetszett, de most már a 3. jobban tetszik! :)
18/53 A kérdező kommentje:
felpróbáltam persze,az volt a bajom pont hogy nem tudtam választani.mind jól állt:)a szalagavatómon is hasonló ruhám volt,hatalmas melleim nincsenek,nem kellett rángatnom,nagyon jól befűzték.az a helyzet hogy a testsúlyom nagy részét inkább a vaskos csontjaim teszik ki,mint a háj...ránézésre senkin nem hiszi el nekem hány kg vagyok,mindenki azt mondja hogy max 62-t hisz el.sportolok,feszes a bőröm,stb,szerencsére nem áll bénán:)lehet a habos-babos megfogalmazás rossz volt,inkább olyat szeretnék,aminek szép fűzője és hatalmas szoknyája van:)
2011. aug. 9. 09:37
19/53 anonim válasza:
Jól állt mind? Csak mert azoknak,akiknek szélesebb a csípőjük nem túl előnyös az olyan fazonú,mint a 2-es,6-os,és az összes olyan,aminek a felsőrésze ilyen v alakban végződik,ráadásul pont a csípőn,mert ugye ezek a ruhák pontosan a csípőt hangsúlyozzák. Egyébként nekem ezek közül a 3-as,4-es tetszik a legjobban. :)
26/N
20/53 anonim válasza:
Nekem nem a stílusom az ilyen ruhák, de úgyis azt választod, ami a legjobban tetszik Neked. Így látatlanban úgy gondolom, nem vagy kövér és ha a derekad vékony, inkább a csípőd szélesebb, akkor ezek a ruhák jól állnának mind, mert a derekat hangsúlyozza, a csípőt takarja. Ha melled is van (írod ugyan, hogy nem hatalmas, de ha nem picike, akkor már jó), akkor biztosan jól állnak. Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!