Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az agapé?
Figyelt kérdés
Kaptam egy esküvői meghívást, ahol a meghívóban ezt írják: "a szertartás után közös agapé kezdődik". Mit jelent ez?2011. aug. 8. 13:18
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az utolsó 2 válaszból már végképp megvilágosodtam! Ha erról van szó, akkor örülök, hogy nem kell a normál lakodalmas jópofáskodást végigszenvednem. :)
2011. aug. 10. 12:10
12/12 Lew44 válasza:
Sziasztok!
Valóban az utolsó két hozzászólás válaszolja meg a kérdést, én annyiban árnyalnám, hogy általában svédasztalos jellegű állófogadás, ahol inni-ennivaló van. Sok esetben egy egyszerűsített lagzi funkciót tölt be, hogy aki a "nagy" puccosabb bulira nem hivatalos, az is vendégül legyen látva. (jó a ballagási hasonlat:-) ) Általában az ifjú pár ilyenkor megy el fotózkodni, addig sem szóródik szét a násznép...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!