Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha én viszem az innivalót a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én viszem az innivalót a lagzira akkor kb mennyibe kerülhet?

Figyelt kérdés
60-fős esküvőt tervezünk.Ha találunk olyan helyet,ahol bevihetjük az italokat,akkor mennyi pénzzel számoljak szerintetek?A fehér bor kivételével,mert azt a család adja.Gondolok itt üditőre,kávé,felesek,sör,vörösbor....stb
2011. aug. 4. 11:08
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Nagyon kevés helyen fogják ezt megengedni. Ahol mégis, ott nagyon magas árat fognak elkérni a menüért és valószínűleg terembérleti díjat is kérni fognak.
2011. aug. 4. 11:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk 120 fős esküvőre csak a rövid került 40 ezerbe.

Tudom, hogy nem pont ezt kérdezted, de ez is egy adat :-)

2011. aug. 4. 11:13
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

nagyon sokba, mivel nem elég egy felé üdítő, és feles sem.

még ha nem is nagyon isznak a vendégek akkor is, min. 4 féle üdítő kell, és rövidből is kell ennyi vagy még több féle, mert kell női és férfi ital is.

2011. aug. 4. 11:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az elsőnek. Az étteremnek az italból van főleg a pénze. és lehet nem is foglalkoznék vele. Valóban annyi féle-fajta kellene. Ők meg elintézik. Biztos lehet válogatni. Nem hiszem, hogy sokkal olcsóbban jönnél ki.
2011. aug. 4. 11:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Elsővel értek egyet.

Hiszen pont az alkohol adja a legtöbb hasznot.

Mi csak házibort és pezsgőt vihettünk be ( na meg némi házipálinkát is becsempésztünk ).

2011. aug. 4. 11:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Van egy hely,ahol minden italt be lehet vinni és 1500Ft-ot számolnak fel a felszolgálási díjért.A kaja sem drága.Csak kíváncsi lettem volna,hogy kb így mennyiből jöhetne ki a pia.
2011. aug. 5. 08:11
 7/9 anonim ***** válasza:
1500 Ft??? Gondolom ezt fejenként, tehát 60 vendégnél ez 90 ezer lesz. Erre kérdezzetek rá!
2011. aug. 5. 15:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Na igen, a felszolgálási díj fejenként értendő:)
2011. aug. 5. 15:55
 9/9 A kérdező kommentje:
igen 1500/fő. de ha én szerezném be az is kb. 100.000 lenne vagy több meg plusz a 90.000. akkor kb 200.000. Van valaki aki tud pontos összeget aki vitte a piát?
2011. aug. 6. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!