Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb. mennyibe kerülhet egy 25 fős szolíd ebéd esküvő után?
Ezt így azért nem lehet megmondani, mert rengeteg függ attól, hogy hol, milyen kaját kértek, mennyi ideig lesztek ott, kértek-e valami esküvői specialitást vagy megelégszetek az alap kínálattal... Ég és föld lehet a különbség.
Azt sem pontosan tudom, mit értesz "szolid ebéd" alatt? Nem lakodalom, csak elmentek egy étterembe, esztek (szóval nincs tánc, zene, irgumburgum) és pár óráig ott vagytok?
szerintem a kaja sacc 50ezer, általában az ital fogyasztás szokta megnyomni. Mi keresztelő után mentünk el étterembe ebédelni 25 fővel, 60 körül volt a kaja (vegyes tálak: rántott sajt, rántott gomba, rántott hús, sült húsm, töltött hús, 2 féle köret) ja és mi levest is kértünk, az 400 ft/ fő, de mondjuk egy húsleves már 800 / fő (itt). Sütit, tortát mi vittünk.
Üdítő, sör, kávé, még kb 30 ezer. De nem nagyon italozott a társaság, töményet pl senki nem rendelt.
Mi jövőre szeretnénk házasodni,mi is 25-30 főt tervezünk,gyerekekkel együtt,de kiváncsiságból utánanézem az áraknak.Ez Bp.és környéke,vacsora éjféli kaja nélkül(10 körül mindenki hazamegy),külön teremben, terembérlet nélkül,megbeszélt 4 személyes tálakkal Kaja 4500/fő-től,ha svédasztalos akkor drágább(jóval)az ital korlátlan(rövid nélkül)3000/fő-től,de van ahol fogyasztás szerint és megbeszélés kérdése.
Trófeával vigyázz,én felhívtam őket,ha különterembe szeretnéd és csak 25 en vagytok,akkor is ki kell fizetni 50 embert és a kaja nem a különteremben van,hanem ki kell menni érte.Kb.5-7 ezer korlátlan étel-ital.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!