Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gáz, ha én nem akarom felvenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha én nem akarom felvenni a párom nevét?

Figyelt kérdés

Mit szólnak a szülők, a párom?

Tiszta macera az egész, mindent megváltoztatni, csomó pénzbe kerül, ha alá kell írni valahol, általában nem fér ki a 3 tagú név...stb.

Gáz, ha ezek miatt nem szeretnék változtatni, vagy ez erkölcsi kérdés? A lányom is a párom nevét viseli, ezért a párom szerint nekem is fel kellene venni, hogy "látszódjon", hogy egy család vagyunk.

2009. ápr. 8. 19:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
72%
TE ismerd a párod, neked kell tudnod, nála "gáz-e". Egyébként lehet az is, hogy felveszítek egymás nevét, mármint a vezetékneveket össze kapcsoljátok. (így lett pl. Deutsch-Für Tamás is)
2009. ápr. 8. 19:30
 2/19 anonim ***** válasza:
78%

Miért mondod, hogy akkor 3 tagú lesz a neved? A férjed neve 3 tagú, azért? Vagy csak a vezetéknevét vennéd fel?

Vagy nagyon bonyolult a neve?

Szerintem ennyit megér az egész, én büszke leszek majdan, ha viselhetem a páromét. Viszont meg szeretném tartani egyben a lánykorit is, mert az is tetszik :)

2009. ápr. 8. 19:33
 3/19 anonim ***** válasza:
57%
Én sem akarom felvenni a párom nevét, de mivel ő nagyon ragaszkodik hozzá valószínűleg beadom a derekam.
2009. ápr. 8. 19:45
 4/19 A kérdező kommentje:
Azért 3 tagú, mert Xné Y Andrea
2009. ápr. 8. 19:45
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Férjem nekem azt mondta mivel én fogom viselni a nevet így azt választom amit akarok sokat gondolkoztam hogy felveszem a kereszt nevét és pl: Y Erika leszek de a végén a sajátomat tartottam meg

2009. ápr. 8. 19:54
 6/19 anonim ***** válasza:
72%

Az utolsó vagyok

Vezeték nevet akartam írni :)

2009. ápr. 8. 19:58
 7/19 anonim ***** válasza:
72%
Ha csak a vezetéknevét veszed fel , akk csak 2 tagú.
2009. ápr. 8. 20:00
 8/19 anonim ***** válasza:
30%
Dehogy gáz, miért volna az? Ha a párod ragaszkodik hozzá, akkor ragaszkodj te is ahhoz, hogy ő is felvegye a tiédet (amolyan x-y z. formában, ahol az x-y a két családnév). Miért kellene pont te lemondj a családnevedről? Ez az XY-né pedig olyan, mintha a férjed miatt volnál valaki...
2009. ápr. 8. 20:01
 9/19 anonim ***** válasza:
80%
en nem vettem fel, bar akartam, nagyon hulyen hangzana. a fiam is az o nevet viseli. a ferjem nem zavarja, nem ettol fugg egy csalad vagyunk e
2009. ápr. 8. 20:02
 10/19 A kérdező kommentje:
A félreértések elkerülése végett, ha felvenném a nevét, akkor mindenképp a 3 tag mellett döntenék, né-vel, vagy kötőjelessel, tehát ez nem kérdés, és azt sem akarom, hogy ő felvegye a nevemet, még csak az kéne, hogy egy vagyont költsünk névcsereberére, ott van a kislányunk is...
2009. ápr. 8. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!