Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha én nem akarom felvenni a párom nevét?
Mit szólnak a szülők, a párom?
Tiszta macera az egész, mindent megváltoztatni, csomó pénzbe kerül, ha alá kell írni valahol, általában nem fér ki a 3 tagú név...stb.
Gáz, ha ezek miatt nem szeretnék változtatni, vagy ez erkölcsi kérdés? A lányom is a párom nevét viseli, ezért a párom szerint nekem is fel kellene venni, hogy "látszódjon", hogy egy család vagyunk.
Miért mondod, hogy akkor 3 tagú lesz a neved? A férjed neve 3 tagú, azért? Vagy csak a vezetéknevét vennéd fel?
Vagy nagyon bonyolult a neve?
Szerintem ennyit megér az egész, én büszke leszek majdan, ha viselhetem a páromét. Viszont meg szeretném tartani egyben a lánykorit is, mert az is tetszik :)
Szia
Férjem nekem azt mondta mivel én fogom viselni a nevet így azt választom amit akarok sokat gondolkoztam hogy felveszem a kereszt nevét és pl: Y Erika leszek de a végén a sajátomat tartottam meg
Az utolsó vagyok
Vezeték nevet akartam írni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!