Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A vőlegény csalja a menyasszon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegény csalja a menyasszonyt, a menyasszony a vőlegényt! Augusztusban esküvő? Bővebben

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem rám tartozik de úgy érdekességképpen megosztom.

Anyukám dolgozik egy részlegen egy cégnél, együtt főnök egy másik pasival(ő a vőlegény). Nos neki a menyasszonya ugyanannál a cégnél csak egy teljesen más részlegen.

A vőlegény csalja a menyasszonyát egy munkás nővel, a menyasszonya is csalja a vőlegényt egy munkással az ő részlegén. 2 hét múlva meg az esküvőjük.

Szerintem annyira undorító ez az egész, ahelyett, hogy mindketten boldogan élnének a másikkal akivel csalják a partnerüket, ahelyett összeházasodnak, mondván mert már 7 éve együtt vannak, és már eljegyzés is volt.

Mi a véleményetek erről?

2011. aug. 1. 21:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
96%
Megérdemlik egymást akkor!
2011. aug. 1. 22:02
 12/22 anonim ***** válasza:
91%

nem kérdezett a kérdező semmi rosszat nem tudom mit flegmáskodtok.

Gondolom ti bezzeg soha nem szóltok bele semmibe.

Egyébként erre csak annyit tudok írni,hogy nagyon megérdemlik egymást:)

13/22 anonim ***** válasza:
95%
Ha tudják egymásról és nekik így jó, akkor csinálják. Ha nem, hát legfeljebb elválnak..
 14/22 A kérdező kommentje:
Hát ez ez nyílt titok. Lehet, hogy tudják egymásról, de mégis összeházasodnak. Tudom, hogy nem a én dolgom, de számomra ez nagyon undorító dolog
2011. aug. 1. 22:09
 15/22 anonim ***** válasza:
95%
Egyébként simán lehet, hogy ez egy ilyen kapcsolat, pl. goldengate fórumán lehet érdekes dolgokat olvasni, milyen kapcsolatokban élnek emberek és jól is érzik magukat benne.
2011. aug. 1. 22:14
 16/22 anonim ***** válasza:
67%
Én is ismerek ilyen párt, már van egy közös gyerek, ami persze nem közös, de látszólag boldogak abban a nagy hazugságban. Bár szerintem egyszer borulni fog a bili.
2011. aug. 1. 23:09
 17/22 anonim ***** válasza:
Ha mindketten elfogadják így a másikat, akkor egészségükre, nekem nem lenne gyomrom az ilyenhez. Ha meg nem tudják a másikról, hogy csalja, akkor majd jön a válás. Ő dolguk.
2011. aug. 2. 10:06
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
17. válaszoló, én ezt nem osztom. Annyi buta ember van aki a társadalmi elvárásoknak él megnyomorítva magát, hogy nem igaz. Főleg faluhelyen jellemző ez, ahol ha mondjuk jön egy gyerek, akkor össze KELL házasodni. Lehetne még sorolni. Szerintem aki tudja és látja ezt, annak emberi kötelessége puszta jóérzésből elbeszélgetni egyik vagy másik vagy mindkettő féllel, hogy biztos jó lesz ez így? Kikérdezni, hogy milyen okokból megy bele a házasságba, mit érez, mit gondol! Gyakorlatilag egy csomó felnőttet gyerekként definiálhatunk, mert ilyen indokok szoktak előkerülni: "hát ez a szokás", "ha nem így tennénk megszólnának", vagy egyszerűen csak anyuka azt mondta, amit... Gyakran csak egy ilyen leülős beszélgetés hiányzik ahhoz, hogy az illető magát megannyi év önsanyargatástól és/vagy környezetét a bánattól, szégyentől (válás pl.). Könnyen lehet, hogy abban a közösségben te vagy az egyetlen aki ezt látja ÉS nem helyesli, a többiek csak némán bólogatnak előtérbe helyezve a "kötelező" konvenciókat. Hát azt kell, hogy mondjam, ők jó buták. Ilyen esetekben én kimondottan kötelességemnek éreznem a felvilágosítást - ha kell - de minimum egy kikérdezés. Nem, ez nem egyenlő a mások életében való turkálással, mivel nem unatkozásból vagy pletykaszerzési céllal menne a dolog. Szerintem emellett nem szabad elmenni. Részben ez az oka, hogy annyian szenvednek és boldogtalanok, annyian keresik a pótcselekvéseikben a boldogságot, az igazi problémát meg sosem veszik elő, így örök menekülésben vannak, elsősorban önmaguk elől.
2012. júl. 4. 10:10
 19/22 anonim ***** válasza:
*megóvja
2012. júl. 4. 10:13
 20/22 anonim ***** válasza:
73%
Munkás nővel csalja, meg munkással. Ez de gyomorforgatóan hangzik, ahogy leírod. Ők, ugye nem munkások, ők bemennek, felveszik a nagy lóvét, és megdugják a munkást, hogy valami történjen is. Nem tudom őket sajnálni, megérdemlik egymást.
2012. júl. 9. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!