Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményed erről az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed erről az esküvői összeállításról?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2011. júl. 20. 22:12
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Látom nagyon megosztó a kérdés.

Ezt a ruhát is néztem, de nekem már túl nagy az abroncsa:

[link]

2011. júl. 20. 22:35
 12/20 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, én adnám az öltönyt a páromra (bár mi az életben sem olyan hétköznapian öltözködünk:)

Egyébként te leszel a menyasszony, az számít, hogy neked mi tetszik, nem az, hogy másnak :P A 2. linkelt ruha szerintem közelébe sem ér az elsőnek. Az első pont az extravaganciája miatt különlegesen szép, a 2. szinte unalmas ahhoz képest.

2011. júl. 20. 22:37
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ utolsó. Valóban a mi döntésünk. Nekem is az extravaganciája miatt tetszik. Nem megszokott, hétköznapi ruha. Gondolom ezért nem tetszik sokaknak, másoknak meg különleges. Olyan ruha nincs, hogy mindenkinek tessen.
2011. júl. 20. 22:47
 14/20 anonim ***** válasza:
Mind a menyasszonyi ruha, mind a vőlegényé igenis szép és különleges, a nyakkendővel együtt!:D De hisz maga az a nap is különleges, és mikor ne tűnjön ki az ember, ha nem akkor! Egyébként sok boldogságot!:)
2011. júl. 20. 22:57
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Szép a ruha, és illik hozzá a vőlegény ruházata is. Tetszik a nyakkendő, illik a ruhához.

Kicsit meghökkentem elsőre a ruha felsőrészén, olyan befejezetlennek tűnt...de egyre jobban tetszik, mert különleges és szerintem vagány is egyben.

Biztosan szépek lesztek, sok boldogságot kívánok!

2011. júl. 20. 23:29
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
nem az én stílusom, de a két cucc nagyon is passzol egymáshoz:)
2011. júl. 21. 10:39
 17/20 anonim ***** válasza:
77%

ucsó vagyok, linkelek:

[link]

nekem ő a favorit:) de ami még tetszik itt alulról a negyedik.

[link]

és természetesen még nagyon sok féle tetszik:) amit utoljára linkeltem, itt nagyon sok szép ruha tetszik:)

2011. júl. 21. 10:45
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. júl. 21. 11:17
 19/20 anonim ***** válasza:
77%

Én is imádom az extravagáns dolgokat. ezért egy ilyen ruha mellett döntenék:

[link]

Az öltöny is nagyon jó, csak ezek a nyakkendő megoldások nem tetszenek. A nyakkendőből szeretem az egyszerűt.

:)

2011. júl. 21. 12:32
 20/20 A kérdező kommentje:
Utolsó ez valóban szép ruha.
2011. júl. 21. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!